Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

musze powiedziec ze ja mam sigme i widze perzepasc miedzy twoimi fotkami a moimi a jak je obrabiasz do publikacji na necie bo zauwazylem ze moje duzo traca juz po opublikowaniu w galeriach a odnosnie fotek jakosc rewelacja tylko tak jak Odie powiedzial luzniej by sie przydalo przynajmniej te na hopce ale i tak gratulacje zreszta kazdy ma inna wizje danego ujecia a jeszcze jedno do jakiej puszki masz podpieta ta vr-ke?

Domyślnie

Zdjęcia świetne, aż zazdroszczę
    D7200

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia, dobre momenty złapałeś
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur25 Zobacz posta
    musze powiedziec ze ja mam sigme i widze perzepasc miedzy twoimi fotkami a moimi a jak je obrabiasz do publikacji na necie bo zauwazylem ze moje duzo traca juz po opublikowaniu w galeriach a odnosnie fotek jakosc rewelacja tylko tak jak Odie powiedzial luzniej by sie przydalo przynajmniej te na hopce ale i tak gratulacje zreszta kazdy ma inna wizje danego ujecia a jeszcze jedno do jakiej puszki masz podpieta ta vr-ke?
    VR podpięty jest do D200

a odnośnie obróbki to tak jak wspominałem tylko poziomy i lekkie wyostrzenie po zmniejszeniu

Domyślnie

jeszcze pytanko o polarek ?

jakiś "normalny" czy z wyższej półki

Domyślnie

rozumiem, ze używasz unsharpmask. ale na jakim poziomie ustawiasz wyostrzenie? i jak zapisujesz fotki do galerii- zapisz jako czy zapisz dla web? bo moje na kompie są ok ale po publikacji dużo tracą, a Twoje są idealne.
    dołączam sie tez do pytania o polar

Domyślnie

chciałem się zmierzyć z tym rajdem, ale niestety choroba wygrała

bardzo dobra robota...
    gratulacje

P.S. nr 3 - wkurza trochę ten "kolarz" na żółtym tle

Domyślnie

Bardzo fajnie obrobione fotki, kadry też przyzwoite. Można popaść w kompleksy
    Ja też byłem na rajdzie ale moje ujęcia wyszły duuużo gorzej od prezentowanych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    chciałem się zmierzyć z tym rajdem, ale niestety choroba wygrała
    eee cienias jestes :P ja twardo chory pojechalem a teraz mam caly tydzien wolny od szkoly cos tam z oskrzelami no ale takiej okazji nie moglem przepuscic

Domyślnie

Bardzo mi się podobają. Żałuję, że nie zdążyłem na hopę nad Wisłą
    "Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów