Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Dwór w Branicach

Tym razem nie HDR, a 'domowej roboty' DRI. Trochę musiałam powalczyć, bo było bardzo ostre światło, które - jak wiadomo - nie sprzyja fotografom.

Odkąd wzięłam się za architekturę, zwracam uwagę na przydrożne tabliczki informujące o okolicznych zabytkowych budowlach. Polecam każdemu. Nawet nie wiecie, ile ciekawostek można znaleźć całkiem niedaleko.

PS. Zdecydowanie lepiej prezentuje się na białym tle (a tak przynajmniej mi się wydaje) - klik!.

Domyślnie

Jak to kobitka. Próbujesz ugotować gulasz z Architektury, Krajobrazu i Przyrody. Nie powiem żeby ta potrawa była niestrawna.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

swietne... chodziaz wydaje mi sie ze za duzo tego dolu jest
    http://www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub
    http://www.foto-moto.pl - Forum Fotografii Motoryzacyjnej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DuroneK Zobacz posta
    swietne... chodziaz wydaje mi sie ze za duzo tego dolu jest
    Zgadzam sie. Obciac prosze tuz przed pierwszymi liscmi w trawie.

Bardzo ladna fotografia. Choc rozklad ostrosci na zdjeciu jakis dziwny. Moze to przez DRI. Blisko ostro, dalej rozmyte pole, a potem znowu ostro...

Pzdr.

Domyślnie

Podobnie jak Przedmówcy, mniej dołu i nie przyciemniałbym nieba tak mocno, ale ogólnie bardzo przyjemna.
    Fujifilm X-E3 23/2

Domyślnie

nie obcinaj iza ,z takiej perspektywy jest ciekawsze ,po obcieciu bedzie bardziej albumowo-gratuluje kolejna dobra fotka ,czujesz klimat !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie obcinaj iza ,z takiej perspektywy jest ciekawsze ,po obcieciu bedzie bardziej albumowo-gratuluje kolejna dobra fotka ,czujesz klimat !
    Obcinaj, obcinaj! Pozniej ten album sprzedasz za gruuuuba kase ;]

A tak na marginesie. Jak nastepnym razem bede jechal do miasta Kraka to sie Iza u Ciebie zapowiadam. Stawiam obiad w wybranej przez Ciebie knajpie w zamian za lekcje architektury

pzdr.

Domyślnie

Chyba żartujesz Bez przesady, bo się zapadnę pod ziemię... Jest tylu Mistrzów Architektury na tym forum, że raczej odradzam marnowanie pieniążków na obiad akurat ze mną ;>

Niemniej jednak - BARDZO Wszystkim dziękuję! :*

Domyślnie

Fajny nietypowy kadr.
    Nie obcinaj Ty tak to widzisz i myślę, że to jest najważniejsze.

Jestem ciekawy jak by to wyglądało w kolorach. Wyobraźnia podpowiada:
    - piękne kolory jesieni na dole (te liście)
    - kontrastowy biały dworek polski
    - ładne niebo
    Aż szkoda, że tych kolorów nie ma.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta
    Chyba żartujesz Bez przesady, bo się zapadnę pod ziemię... Jest tylu Mistrzów Architektury na tym forum, że raczej odradzam marnowanie pieniążków na obiad akurat ze mną ;>
    Eeee tam. Juz sie widze z Bomblem na obiedzie hehe ;]
    Jak sie nie obrazi to mu zaproponuje kilka zimnych browarow pod oscypka i plener.

Pzdr.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów