Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Chyba spotkałam...

"Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

za duzo szarości w nich chyba.
    2 przoduje u reszty
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dobre ,dobre podoba sie tylko nie rozumie co sie stalo na 2 na drzewie po prawej stronie ,jakies plamki mgliste i na kamieniu ,z ktorego wychodza krzaki po lewej to samo ,co to jest?
    Seria bardzo fajna podoba sie , chyba naprawde spotkales jesien.
    Pozdrawiam.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

A mi czwórka odpowiada bo dzięki płotowi ma taką linię naprowadzającą. Z tym że bym tylko obciął sporą część prawej strony aby bardziej wyeksponować ten płotek, a tam po prawej to jest raczej dość monotonnie. Czy masz jakieś zdjęcia zrobione wzdłuż tego płotu? Bliżej jego?
    Poza tym nie wiem czy to był Twój kreatywny zamysł, ale wydaje mi się że te wszystkie zdjęcia są za ciemne. Ja bym postarał się wyciągnąć ich histogramy w kierunku większej rozpiętości tonalnej.

Domyślnie

faktycznie, chciałam raczej ciemno niż jasno - choć przyznaję bez bicia, że ostatnie jest kompromisem między tym co bym chciała a tym co potrafiłam zrobić z NEFa.
    Płot mam też w innej odsłonie, więc na pewno go Czarku kiedyś zobaczysz, nie tutaj to gdzie indziej
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Całkiem, całkiem. A z szarą połówką było by jeszcze lepiej.
    Ale widocznie taki klimat miał być i już.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Naprawdę fajne zdjęcia. Mam wrażenie tylko, że minimalnie za dużo żółtego jest na zdjęciach. Zdjąłbym....
    Pozdrawiam
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Nie mogę rozpoznać miejsca ... gdzie to ?
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Ktos juz powiedzial ze za duzo zoltego. Co prawda mozna by jeszcze z tym pokombinowac tak w kierunku tego zoltego (sorry nie jestem specem od fotografii analogowej ale to chyba jakas velvia miala takie zejefajny zloty poblask). Podobaja mi sie ale jak dla mnie zbyt malo kontrastu i ta fajna 2 ma jakies dziwaczne zamglenia tu i owdzie - nie mam pojecia co to je..

pzdr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów