Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Julka

Smile Julka

Nie specjalizuję się w portretach, nie mam o nich bladego pojęcia, dlatego zdjęcie w 100% rekreacyjne.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

No i baw się dalej, bo całkiem niezłe efekty tej zabawy widać. Ja zmieniłbym tylko kolorki (w kierunku delikatnego różu).
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Jako jedna z nielicznych wrzucam plik 'before after', bo chętnie dowiem się co myślicie nie tylko na temat samego zdjęcia, ale również o obróbce.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Sorry za rozmiar. Chciałam, żeby szczegóły były widoczne.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Brawo Iza, niemal o to chodzi.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie, optymistyczne.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

świetne zdjęcie, bardzo dobra obróbka Julka wygląda jak lalka. Kolory bardzo pasują
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Iza świetne foto a co do pokazywania oryginału to po co to robisz liczy sie efekt końcowy wszyscy zdjęcia obrabiają

Domyślnie piekne

Iza dla mnie bomba jakim obiektywem?
    Takie tam starocie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta
    Kitowym (18-55)
    Hm. to niesamowite, mozasz mi podac na PM, krok po kroku w obrobce tego zdjecia. Taka duza prosba.
    Takie tam starocie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów