Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie rajd ORLEN ( duze )

W!

sorki za rozmiar ale jestem chory i zmeczony
    dlatego nie chcialo mi sie zmiejszac juz fotek...

bede dodawal je po 5szt poniewaz duzo ich jest i ca ciezkieee

byl to moj pierwszy rajd i juz wiem ze nie ostatni

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

pozdrawiam

Domyślnie

Ja troszke nie o zdjeciach
    Ja tak sobie mysle, co kurde widzą Ci kibice w sportach motorowych jak wyscigi, ze przychodzą na zawody, po to zeby przestac/przesiedziec jeden dzien w jednym miejscu, patrzac na jeden zakret
    Podziwiam ludzi, ktorzy przyjezdzaja na caly weekend na tor i siedzą na jednej trybunie calymi dniami, maja przed sobą jeden zakret. Jak są telebimy, to jeszcze jest fajnie, ale bez? ojjj nigdy bym jako kibic na zadne zawody nie przyjechal
    A w takich wyscigach samochodowych, przejedzie 40 samochodow przed Tobą, ten sam zakret albo hope i tyle
    wiadomo jest klimat, ale sie nie widzi calego wyscigu, innych akcji itd

hehehe
    ale mnie na dziwne przemyslenia wzielo, ale takie mam zdanie
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

zeby nie bylo to nie stalem ciagle w tym samym miejscu
    specjalnie dla ciebie

1.
    2.
    3.

i jeszcze pare innych miejscowek mam, ktore pokaze pozniej
    pozdrawiam

Domyślnie

Fajne fotki, ale brakuje im troszkę obróbki. Podciągnij nieco kontrasty, rozjaśnij delikatnie fotki i będzie miodzio
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

na moim drugim monitorze fotki sa az za mocno kontrastowe...
    hmmm no dobra, pozniej zobaczymy co da sie z tym zrobic

Domyślnie

no no no jak na pierwszy raz to są rewelacyjne fotki trzymaj tak dalej. Mi się podobają :] oj z chęcią ja bym pojechał na takie zawody ;D
    D4 -->> D3 -->> D2X-->> N50 1.4 -->> N24-70 2.8 -->> N70-200 2.8 VR -->> N70-210 4 -->> SB910 + SB900 + SB800 + SC-29 + SD-8a -->> Newswear Chestvest --->> Pas Domke-->> LowePro CompuTrekker Plus AW

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia. Na moim monitorze też im nic nie brakuje.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

wydaje mnie sie ze troche brakuje szczegółów w cieniach, ale ogólnie nieźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phantomek Zobacz posta
    Ja troszke nie o zdjeciach
    Ja tak sobie mysle, co kurde widzą Ci kibice w sportach motorowych jak wyscigi, ze przychodzą na zawody, po to zeby przestac/przesiedziec jeden dzien w jednym miejscu, patrzac na jeden zakret
    Podziwiam ludzi, ktorzy przyjezdzaja na caly weekend na tor i siedzą na jednej trybunie calymi dniami, maja przed sobą jeden zakret. Jak są telebimy, to jeszcze jest fajnie, ale bez? ojjj nigdy bym jako kibic na zadne zawody nie przyjechal
    A w takich wyscigach samochodowych, przejedzie 40 samochodow przed Tobą, ten sam zakret albo hope i tyle
    wiadomo jest klimat, ale sie nie widzi calego wyscigu, innych akcji itd

hehehe
    ale mnie na dziwne przemyslenia wzielo, ale takie mam zdanie
    phantomek: Hahahha, No widzisz ja kocham rajdy, bo tu prawie każdy ma swoją wizję na zakręt widać kto jest kozak i w razie czego jak się potrafi bronić. Do tego rajdy to niepowtarzalna okazja by pokibicować z bliska swoim idolom, poczuć zapach sportowego paliwa i hamulców. A na wyścigach jest hamowanie skręt odjazd... hamowanie skręt odjazd i jak masz szczęście to zobaczysz jakąś walkę między zawodnikami. ze sporej odległości. . Na nasze szczęście ty masz swoje wyścigi ja swoje rajdy i każdy jest zadowolony.

BTW: Pamiętam Twoje pierwsze zdjęcia umieszczone na forum i obecne RESPECT !!! Naprawdę prezentujsz świetny poziom w tej chwili i możesz być wzorem.

Co do zdjęć, niektóre kadry naprawdę bardzo fajne. Mają dynamikę o czym większości fotografów rajdowych zapomina w ostatnim okresie, natomiast obróbka leży na całej linii: kolory balans bieli, przepały, wyostrzanie, nad tym popracuj. Grunt to dobrze zestroić body.
    Zbudować dom, spłodzić syna, wstawić EVO do garażu... niekoniecznie w tej kolejności

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów