Szukaj
Ja troszke nie o zdjeciach
Ja tak sobie mysle, co kurde widzą Ci kibice w sportach motorowych jak wyscigi, ze przychodzą na zawody, po to zeby przestac/przesiedziec jeden dzien w jednym miejscu, patrzac na jeden zakret
Podziwiam ludzi, ktorzy przyjezdzaja na caly weekend na tor i siedzą na jednej trybunie calymi dniami, maja przed sobą jeden zakret. Jak są telebimy, to jeszcze jest fajnie, ale bez? ojjj nigdy bym jako kibic na zadne zawody nie przyjechal![]()
A w takich wyscigach samochodowych, przejedzie 40 samochodow przed Tobą, ten sam zakret albo hope i tyle
wiadomo jest klimat, ale sie nie widzi calego wyscigu, innych akcji itd
hehehe
ale mnie na dziwne przemyslenia wzielo, ale takie mam zdanie![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Fajne fotki, ale brakuje im troszkę obróbki. Podciągnij nieco kontrasty, rozjaśnij delikatnie fotki i będzie miodzio![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
na moim drugim monitorze fotki sa az za mocno kontrastowe...
hmmm no dobra, pozniej zobaczymy co da sie z tym zrobic![]()
no no no jak na pierwszy raz to są rewelacyjne fotki trzymaj tak dalej. Mi się podobają :] oj z chęcią ja bym pojechał na takie zawody ;D
D4 -->> D3 -->> D2X-->> N50 1.4 -->> N24-70 2.8 -->> N70-200 2.8 VR -->> N70-210 4 -->> SB910 + SB900 + SB800 + SC-29 + SD-8a -->> Newswear Chestvest --->> Pas Domke-->> LowePro CompuTrekker Plus AW
Bardzo dobre zdjęcia. Na moim monitorze też im nic nie brakuje.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
wydaje mnie sie ze troche brakuje szczegółów w cieniach, ale ogólnie nieźle
phantomek: Hahahha, No widzisz ja kocham rajdy, bo tu prawie każdy ma swoją wizję na zakręt widać kto jest kozak i w razie czego jak się potrafi bronić. Do tego rajdy to niepowtarzalna okazja by pokibicować z bliska swoim idolom, poczuć zapach sportowego paliwa i hamulców. A na wyścigach jest hamowanie skręt odjazd... hamowanie skręt odjazd i jak masz szczęście to zobaczysz jakąś walkę między zawodnikami. ze sporej odległości. . Na nasze szczęście ty masz swoje wyścigi ja swoje rajdy i każdy jest zadowolony.
BTW: Pamiętam Twoje pierwsze zdjęcia umieszczone na forum i obecne RESPECT !!! Naprawdę prezentujsz świetny poziom w tej chwili i możesz być wzorem.
Co do zdjęć, niektóre kadry naprawdę bardzo fajne. Mają dynamikę o czym większości fotografów rajdowych zapomina w ostatnim okresie, natomiast obróbka leży na całej linii: kolory balans bieli, przepały, wyostrzanie, nad tym popracuj. Grunt to dobrze zestroić body.
Zbudować dom, spłodzić syna, wstawić EVO do garażu... niekoniecznie w tej kolejności
Skontaktuj się z nami