No i zaczynasz pokazywać prace z przedziału tych, które lubię.![]()
Szukaj
No i zaczynasz pokazywać prace z przedziału tych, które lubię.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
hehe dzieki. To taka moja słabo udana forma HK. Mam jeszcze jedno, moje ulubione ale to pozniej.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Na razie ostatnie, chyba ze cos wybiore jeszcze.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:18 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Fajne, ale ociupinkę przekontrastowane (spróbuj w wolnej chwili pobawić się suwaczkami). Przez chwilę też zastanawiałem się nad niebem, ale do taj kukurydzy niebieskie by nie pasowało. jak coś mi przyjdzie do głowy to jeszcze dopiszę.![]()
NIKON
jakos nie lubie "naturalnych barw" i celow podbiłem kontrast. Chciałem taki "filmowy" efekt uzyskac.
Odkopałem wątek. Chce sie pochwalić moim "nowym nabytkiem" . Chodzi o zdjęcia oczywiściena początek takie cos..
Sesja dość spontaniczna. Chyba jak wszystko u mnie.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:18 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
a ja się chyba czepnę trochę. cięcie z prawej mi nie leży. wolałbym trochę więcej miejsca, a tak to całkiem przyjemnie :P pozdr
zobacz jak przerysowales pierwszy plan. lydki modelki sa gigantyczne
a masz coś jeszcze ??
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Skoro już tyle napisałem w tym wątku to i teraz się dopiszę.
Zdecydowanie za ciasno, no i 'nabytek'coś jakby nieśmiały.
NIKON
Skontaktuj się z nami