Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Ola @ 30mm

Domyślnie

ozzy, przyjmuję Twoje uwagi z pokorą i poszukam stosownego filtra. Pażywiom, uwidim, jak mawiają Chińczycy.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Dziękuję za dyskusję. Rzeczywiście miałem już kilka sytuacji, gdy na zdjęciach widziałem niebieskie zafarby - myślałem, że uda się temu zaradzić odpowiednio je wywołując, ale w sumie pomysł z filtrami może być tutaj najlepszy. Dzięki i pozdrawiam.

bth
    Gość

Domyślnie

Hej Zbigniew,

nie będę komentować urody modelki, nie chciałbym też nikogo urazić ... ale przecież to są jakieś dwa przypadkowe kadry, jak dla mnie bez ładu i składu. Kolor skóry niestety trupioblady, na pierwszym tło bez pomysłu z wielką jasną plamą po prawej.

Rozumiem, że to zdjęcia Twojej drugiej połówki i masz do nich stosunek emocjonalny, ale niestety nie wyróżniają się one niczym z miliona innych, nie opowiadają żadnej historii, nie intrygują ani trochę, ot takie - cyknięte, ale zaraz portret? Nie znam Cię, więc potraktuj moją opinię jako opinię kogoś z zewnątrz, nieskrępowaną towarzyskimi konwenansami

Pozdrawiam niezłośliwie,
    Bartek

Domyślnie

Hehe, no wreszcie jakiś negatywny komentarz Masz rację - mogłem je wrzucić do fotografii albumowej, bo właściwie to takie pstryki spacerowe.

bth
    Gość

Domyślnie

Uff!

W rewanżu czekam na szczerą analizę czegoś mojego (jak się znowu pojawi)

Pozdrawiam
    Bartek

Domyślnie

nie wiem Zbyszku..czy modelka sie przypadkiem nie bronila troszke przed zdjeciami...ale ja odnosze wraznie...ze jest dosc skrepowana...jakby pozowala troszke na sile na zasadzie" "no juz dobrze zrob i sie odczep"
    moze bronila sie przed ostrym swiatlem i stad ten grymas na pierwszym
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    moze bronila sie przed ostrym swiatlem i stad ten grymas na pierwszym
    Gdzie Ty tam dostrzegłeś grymas? To Ty grymasisz.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów