Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Ola @ 30mm

Domyślnie Ola @ 30mm

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Hej!

Zastanawiałem się, czy nie do fotografii albumowej, ale ostatecznie tutaj. Z dzisiejszego spaceru po Łazienkach - zdjęcia oczywiście ukochaną, przerysowującą Sigmą 30/1.4 Co sądzicie ?
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:06 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Bardzo przyjemne portrety Zbyszku i światło takie jak lubię. Poza tym modelka, to piękno w skromności, czyli kwintesencja tego co najlepsze.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Dziękuję, przekażę małżonce
    Ktoś jeszcze dorzuci jakiś komentarz ?

Domyślnie

bardzo mile portrety, podoba mi sie GO. jedyna rzecz ktora mi sie srednio podoba to troszeczke za blada twarz modelki.

Oszczędny w słowach Awatar malizna
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Domyślnie

Doswietlales lampa ?

Domyślnie

Przyjemne Zbigniewie. Bije od nich ciepło poznego lata. A tak mi się kojarzy

Domyślnie

ostrość, kadr, GO i kolorystyka tła bardzo mi odpowiadają, ale twarz faktycznie jakaś blada wyszła? szczególnie na 1 zdj.

Domyślnie

ja bym na lampie dał tak -1/3 lub -2/3

pozatym wyjaśniam Wam kwestie "bladości".. jak wiecie Zbigniew został ojcem, a kobieta
    w ciąży nie powinna sie opalać, więc pochwałka za to, kolor skórki można podciągnąć
    software'owo zawsze

do tych portretów użyłbym 50tki i stanął dalej, uniknąłbym przerysowania (chociaż lubie przerysowanie)
    przem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malizna Zobacz posta
    Doswietlales lampa ?
    Kolego lampa była to widać .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Zbigniew- jeśli mogę zasugerować- polecam pomarańczowy filtr na lampę dla lekkiego ocieplenia
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów