Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: Jaki Firewall?

Domyślnie

Kerio Personal Firewall & Nod32
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Zgodzę się z robin102 należy korzystać z konta użytkownika a nie admina i jest o wiele bezpieczniej. Nieużywanie konta użytkownika to główny błąd użytkowników windowsa.

Domyślnie

Norton IS to straszny moloch, muli kompa aż strach się bać.
    A firewalla mam... w routerze
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Do ochrony z zewnątrz - router z firewall
    Antywirus i softwerowy firewall do ochrony przed szpiegowaniem przez firmę Microsoft - Bitdefender
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

podobnie jak kilku poprzedników Avast i Comodo Firewall, od ponad roku zero problemów
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Ten sam zestaw co Szymony w komputerze do internetu
    Maszyna do pracy NIEPODŁĄCZONA do sieci
    Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 22-09-2007 o 10:54
    myślę co piszę

Domyślnie

Pakiet Panda Internet Security od 2004 nigdy nie miałam problemu z wirusami i odkąd mam router skończyły się pojawiać okienka (zablokowano atak skanowanie portów) czy jakoś tak
    I dodatkowo w tym roku mnie zaskoczyli po kupnie 2007 okazało się ze licencja jest na trzy komputery
    Ostatnio edytowane przez Antonina ; 22-09-2007 o 10:58

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tekus Zobacz posta
    Norton IS to straszny moloch, muli kompa aż strach się bać.
    A firewalla mam... w routerze
    kupę czasu używałem wersji 2003 z aktualizacjami i jakoś różnic w działaniu pomiędzy softem free (avast i ZA) co mam teraz a NIS nie zauważyłem. Chodzi to tak samo a komp nigdy nie mulił.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Kupić NOD32 i ZA. Logować się jako użytkownik. Czyścić PeCeta Spybot-em S&D (regularnie), używać Ad-Aware (regularnie). I będzie OK. Dobrze jest jeszcze zastosować program WinPatrol do monitorowania procesów. W wypadku większej paranoi wskazane zainstalowanie WinGuarda.
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 22-09-2007 o 12:15
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie Sygate

A ja wróciłem niedawno do Sygate PF 5.6

1. ZoneAlarm w ostatniej wersji dodał filtr antyspamowy do Outlooka, którego nie da się wyłączyć, a który jest mi niepotrzebny. Poprzednia wersja jest w porządku.
    2. Comodo jakoś nie mógł mi się nauczyć oprogramowania kontaktującego się z netem. Ciągle zadawał debilne pytania, aż mi się znudził. Zone alarm jest bystrzejszy pod tym względem.
    Może robię coś źle, ale dlaczego w Comodo robiłbym źle, a w ZA nie?
    3. Sygate chyba zabiera najmniej pamięci (ok. 10 MB)
    4. Poza tym AVG free i Spybot 1.5

P.
    Fiat Lux

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów