Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie D200 - drobiazgi

Nie mam D200, nie zamówiłem, nie będę zamawiał przez najbliższy rok, ale za to mam pytania bo jestem ciekawski

1. Do czego służy dźwigienka z tyłu na dole po prawej, ta z rysunkiem Pac-Mana? Na dpreview nie napisali, a manuala nie ma.

2. Czy ktoś podziela tę opinię?.... W D70 pstrykam zdjęcie trzymając prawą ręką aparat a lewą za obiektyw. Patrzę w wyświetlacz i ew. szybko kasuję nieudane zdjęcie kciukiem prawej ręki, lewą cały czas trzymając obiektyw. Cofam kciuk i podnoszę aparat do kolejnego ujęcia W D200 jakiś geniusz przesunął przycisk kosza w lewy górny róg, co każe ściągać lewą rękę z obiektywu lub nadwerężać kciuk prawej ręki. Co Wy na to?

P.S. W temacie "ostrzegłem", że drobiazgi, więc proszę się nie czepiać

slawek-
    D70 | Tamron 28-75/2.8 | 70-300G | 50/1.8 | SB-800 | Manfrotto 680B+234RC

Domyślnie

Ta dźwigienka sluzy do otwierania gniazda karty pamięci.
    Mam Nikona, Nikonke i małe Nikoniątka! Ślubna galeria:
    http://www.your-image.pl,http://www.bugdi.digart.pl,http://plfoto.com/53640/autor.html ;

Domyślnie

W D200 jakiś geniusz przesunął przycisk kosza w lewy górny róg, co każe ściągać lewą rękę z obiektywu lub nadwerężać kciuk prawej ręki. Co Wy na to?
    Najlogiczniejszym wytlumaczeniem bedzie fakt ze konstruktorzy sa pewni ze nie bedzie co kasowac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Najlogiczniejszym wytlumaczeniem bedzie fakt ze konstruktorzy sa pewni ze nie bedzie co kasowac
    najgorsze jest to ze sample przecza ich teorii

Domyślnie

E, jak sobie przypomne jak jechali sample z D70 to teraz tylko się uśmiecham i czekam na zakończenie sezonu na marudzenie

slawek-
    D70 | Tamron 28-75/2.8 | 70-300G | 50/1.8 | SB-800 | Manfrotto 680B+234RC

Domyślnie

najgorsze jest to ze sample przecza ich teorii
    Poczekaj jak wezme ten aparat do reki. Zmienisz zdanie

E, jak sobie przypomne jak jechali sample z D70 to teraz tylko się uśmiecham i czekam na zakończenie sezonu na marudzenie
    DOKŁADNIE

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Poczekaj jak wezme ten aparat do reki. Zmienisz zdanie - czy aby nie przesadzona pewnosc siebie? Przeciez nie chodzi tu o motyw zdjecia czy zamysl artystyczny a o techniczne mozliwosci aparatu. To, ze mozna zrobic dobre zdjecie zenitem to juz wiadomo nie od dzisiaj.

Domyślnie

czy aby nie przesadzona pewnosc siebie?
    W przypadku zastosowania tego oznaczenia: NIE!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SiD
    To, ze mozna zrobic dobre zdjecie zenitem to juz wiadomo nie od dzisiaj.
    Miedzy MOZNA ZROBIC a ZROBIC jest spora przepasc. Maluchem tez mozna jechac 140 km/h, tylko po co sie meczyc?
    D3-sta|16-85VR|105VR

Domyślnie

Maluchem tez mozna jechac 140 km/h, tylko po co sie meczyc?
    No pewnie, lepiej wcisnac gaz do dechy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów