Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Duch

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Thrasher, napisz coś więcej o tej fotce, a nie tylko duch. Dość enigmatycznie, nie sądzisz?

Hmmmmm, miałem taki sobie pomysł aby wykorzystać tę dziurę w ścianie. Na zdjęciu jestem ja jako "duch", miałem 10s aby tam dobiec i się ustawić (wiadomo - samowyzwalacz). Położyłem tam pustak żeby być wyżej, a potem go wystemplowałem. Uzyskałem prawie to co chciałem.
    Liczę bardziej na pomysły, bo nie posiadam narazie takich umiejętności technicznych, jakie bym chciał.

Pozdrawiam
    aparat + obiektyw

Domyślnie

Dobre zdjęcie, ciekawy pomysł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thrasher Zobacz posta
    Hmmmmm, miałem taki sobie pomysł aby wykorzystać tę dziurę w ścianie. Na zdjęciu jestem ja jako "duch", miałem 10s aby tam dobiec i się ustawić (wiadomo - samowyzwalacz). Położyłem tam pustak żeby być wyżej, a potem go wystemplowałem. Uzyskałem prawie to co chciałem.
    Liczę bardziej na pomysły, bo nie posiadam narazie takich umiejętności technicznych, jakie bym chciał.

Pozdrawiam
    O, widzisz i w tym momencie, fotka (choć jak mówisz nie jesteś technicznym mistrzem), zyskała przeogromnie. Dodawanie takich krótkich opisów, pozwala nabrać emocjonalnego stosunku do fotek. Pozdrawiam.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów