ok. zwracam honor . nie jestem studentem politologii, ale i tak byłem bliżej od szotona,hmmm....myślałem, że filozofia to filozofiuj a nie filozofuj :/ przepraszam, mój błąd![]()
Szukaj
ok. zwracam honor . nie jestem studentem politologii, ale i tak byłem bliżej od szotona,hmmm....myślałem, że filozofia to filozofiuj a nie filozofuj :/ przepraszam, mój błąd![]()
pozdrawiam, Łukasz
Co ma do tego politologia? Z tego co wiem a wiem sporo bo kiedyś studiowałem politologie to jest to nauka o polityce. Wiem jak się odmienia czasownik "filozofować" a formy "nie filozuj" użyłem z rozmysłem bo twoje rozważania z filozofią miały tyle wspólnego co D40 z silnikiem w body
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
hehe ale pojechałeśzakończmy temat, nie lubie się spierać. Gratuluje politologii, a skończyłeś? ja mam ciekawszy kierunek
D40 nie ma silnika no i kapa, za to ma go D70 i wiele innych.
pozdrawiam, Łukasz
filipinki są całkiem fajne, jeśli się głębiej nad tym zastanowić![]()
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
kronos28 nie mieszaj sie do kłótni :P :P
pozdrawiam, Łukasz
......może znowu walnę gafe ale co to filipinki??!!!
pozdrawiam, Łukasz
Nie skończyłem bo zmieniłem na inny. Gratuluję twojego kierunku i choć nie wiem co to za kierunek to domyślam się że niezbyt wymagający skoro masz problemy rozróżnianiem czym dana nauka się zajmuję. Nie wiedziałem że użyszkodnicy D40 mają aż takie kompleksy żeby wykazywać taką agresje w stosunku do osób które nie są fanami tego body![]()
P.S. a ja lubię się spierać....to taka pozostałość po politologii właśnie.
filipinki to mieszkaneczki filipin a żony filipinów![]()
######################D50 | T17-50 | 55-200VR | T90
co do mojego kierunku to nie będę się tu chwalił, ale to jest inna dziedzina, nie taka gdzie możesz ściemniać...ale wierz mi jest wymagający i trudno się dostać na niego. mogłeś napisać wcześniej, ze lubisz się spierać, dałbym sobie od razu spokój :P
pozdrawiam, Łukasz
Skontaktuj się z nami