Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Domyślnie

ok. zwracam honor . nie jestem studentem politologii, ale i tak byłem bliżej od szotona,hmmm....myślałem, że filozofia to filozofiuj a nie filozofuj :/ przepraszam, mój błąd
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frenczu Zobacz posta
    ok. zwracam honor . nie jestem studentem politologii, ale i tak byłem bliżej od szotona,hmmm....myślałem, że filozofia to filozofiuj a nie filozofuj :/ przepraszam, mój błąd
    Co ma do tego politologia? Z tego co wiem a wiem sporo bo kiedyś studiowałem politologie to jest to nauka o polityce . Wiem jak się odmienia czasownik "filozofować" a formy "nie filozuj" użyłem z rozmysłem bo twoje rozważania z filozofią miały tyle wspólnego co D40 z silnikiem w body

Domyślnie

noooo po politologi to niektórzy "filipnkami" rzucają.... z rozpoznawaniem nauk też ciężko...

nauka o języku polskim to POLONISTYKA zwana także filologią polską
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

hehe ale pojechałeś zakończmy temat, nie lubie się spierać. Gratuluje politologii, a skończyłeś? ja mam ciekawszy kierunek D40 nie ma silnika no i kapa, za to ma go D70 i wiele innych.
    pozdrawiam, Łukasz

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

filipinki są całkiem fajne, jeśli się głębiej nad tym zastanowić
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

kronos28 nie mieszaj sie do kłótni :P :P
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

......może znowu walnę gafe ale co to filipinki??!!!
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

hehe ale pojechałeś zakończmy temat, nie lubie się spierać. Gratuluje politologii, a skończyłeś? ja mam ciekawszy kierunek D40 nie ma silnika no i kapa, za to ma go D70 i wiele innych.
    Nie skończyłem bo zmieniłem na inny. Gratuluję twojego kierunku i choć nie wiem co to za kierunek to domyślam się że niezbyt wymagający skoro masz problemy rozróżnianiem czym dana nauka się zajmuję. Nie wiedziałem że użyszkodnicy D40 mają aż takie kompleksy żeby wykazywać taką agresje w stosunku do osób które nie są fanami tego body

P.S. a ja lubię się spierać....to taka pozostałość po politologii właśnie.

Domyślnie

filipinki to mieszkaneczki filipin a żony filipinów
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

co do mojego kierunku to nie będę się tu chwalił, ale to jest inna dziedzina, nie taka gdzie możesz ściemniać...ale wierz mi jest wymagający i trudno się dostać na niego. mogłeś napisać wcześniej, ze lubisz się spierać, dałbym sobie od razu spokój :P
    pozdrawiam, Łukasz

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów