Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Zakrzówek Jump Jam

Wczoraj na Zakrzówku w Krakowie odbyła się już druga edycja zawodów 'Zakrzówek Jump Jam'.
    Pomimo tego że temperatura powietrza wynosiła ok12-15 stopni to i tak znaleźli się chętni żeby sobie poskakać i sprawdzić się w zawodach
    (zdjęcia w lepszej rozdzielczości na http://picasaweb.google.co.uk/tommy....krzWekJumpJam2 )
    pzdr

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Że im takich rowerów nie szkoda moczyć tak brutalnie...:]
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

1. mi sie podoba takie reporterskie i 6. jest bardzo fajne.. Fajna impreza wygląda jak coś z Ameryki

Domyślnie

kurcze , szkoda ze nie wiedzialem o imprezie

Domyślnie

Tam w twoim albumie było jeszcze jedno zdjecie zrobione z boku, według mnie najlepsze, jak koles tobi tabletopa. Gdzie sie zapodziało??

Domyślnie

jak dla mnie zdjęcia tupowo reporterskie. zabardzo na zdjęciu nie czuć że najważniejszy jest rider i trik robi.

szkoda że też nie widziałem o takim jamie. wogóle było gdzies jakieś info??
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Domyślnie

Lucid, ujęcie z boku o którym mówisz to było mojej koleżanki, także nie mogłem się nim tu pochwalić
    Arkaic, na poprzedniej edycji robiłem trochę bliższe ujęcia, więc tym razem postawiłem na sekwy, które wg mnie najlepiej sprawdzają się na tej imprezie gdyż oprócz całego triku widać też efektowny PLUSK do wody . A impreza oprócz reklamy pocztą pantoflową była zapowiadana na dh-zone.com i hcfr.pl . pzdrawiam

Domyślnie

dobre fotki,8 bardzo ladnie uchwycony moment

Uprawnienia umieszczania postów