Z ostatniej sesji.Chętnie poczytam co jest nie tak
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Z ostatniej sesji.Chętnie poczytam co jest nie tak
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:02 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
"koleżanka" po prawej trochę plastikowo na twarzy wyszła. trochę jak manekin... no i szkoda uciętej pupy![]()
Ciasno je upakowałeś. I faktycznie za dużo tych amputacji.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Miało być ciasnoponiżej bardziej przestronna konfiguracja..
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 14:02 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
hehe ale po co to wszystko ich wygibasyjak dla mnie zupelnie nie pasuja
![]()
2 już lepiej się prezentuje... 1 - plastki u modelki z prawej zbyt duży, strasznie to odciąga uwagę.
Pozdrawiam
D7200
no na pierwszej focie to dziewczyny wygladaja jak (sorry ale nie moge się powstrzymac) jak sex lalki z tej wyższej półki... już bardziej sztuczne nie mogły być - czy ty to do Popcornu sprzedajesz...
Ja technika - światło kadr itd super - tak za ten szlif -10pkt....
Sorry ale jestem zdania że to już jest przesada.... Ja rozumiem szlif by Stig ale stary tu już poprostu bardziej się nie dało....
Fakt 2ka dużo lepsza..
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
lalkowato, plastikowo... bardzo mi się podobazdjęcie i dziewczyny
![]()
D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4
Uwielbiam tą blondynkeczesto jest hostessą na wyscigach w Poznaniu
piekna kobieta do fotografowania.
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Skontaktuj się z nami