Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: wash & go

Domyślnie

dokładnie tak jest, bardzo mało osób ma ścisłe określone wymagania, dopiero jak się wskaże zdjęcia konkurencji i wyjaśni dlaczego sukienka ślubna jest żółta zamiast biała albo dlaczego w tle nie widać cioci z wujkiem itp. to młodzi otwierają oczy....
    tylko, że wtedy już jest z reguły za późno bo fotograf oddał album (najlepiej w dniu wesela) no i skasował swoje ....

Domyślnie

I to jest to. fotografem takiego "pokroju" może być właściwie każdy. Po każdy potrafi nacisnąć spust na trybie auto i czekać co się wydarzy.
    Nie warto się produkować bo i tak do niczego to nie wiedzie.
    Nikon D40 + 18 - 55mm + 55-200mm
    Concerts and Railway Photographer.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    " Czy da się zrobić tak, żeby te rozmyte postacie z tyłu były widoczne na odbitkach?
    Czasem myślę, że może warto na wszelki wypadek niektóre zdjęcia robić w dwóch wersjach - jedna wg naszej koncepcji, powiedzmy "artystycznej", druga w konwencji dla ludożerki...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    ..." Czy da się zrobić tak, żeby te rozmyte postacie z tyłu były widoczne na odbitkach"...
    Dokładnie to samo usłyszałem po oddaniu zdjęć :/ Można zgłupieć! Staram się ładne GO uzyskać a tu zonk
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

jak tak sobie czytam, to mam wrażenie że najlepszym rozwiązaniem byłoby robienie ślubów kompaktem... jakieś G9 plus lampa i jazda. GO byłaby taka, że ciocie i wujka w 3 rzędzie byłoby widać
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów