Na monitorku wyswietla sie ten napis:"This card cannot be used". Co oznacza ze "Tej karty nie mozna uzyc". Sprawdzamelm karte i jest dobra. Wkladalem inna nowa i tewn sam napis. Czy mozna cos z tym zrobic czy tylko smietnik?
Szukaj
Na monitorku wyswietla sie ten napis:"This card cannot be used". Co oznacza ze "Tej karty nie mozna uzyc". Sprawdzamelm karte i jest dobra. Wkladalem inna nowa i tewn sam napis. Czy mozna cos z tym zrobic czy tylko smietnik?
miałem kiedyś podobny problem ze swoim coolpixem 4100, ale tylko kiedy wkładałem jedną karte (widocznie była jakaś walnięta)... na Twoim miejscu spróbowałbym gdzieś do serwisu oddać aparat, jeśli wszystkie inne możlwości zawiodły. Pzdr.
pozdrawiam, Łukasz
Tu na dziendobry fachowiec chce okolo 150zl. Kiedys on kosztowal 3300zl a teraz moze 200zl. Zobacze jeszcze co sie da zrobic przed wyrzuceniem do kosza.
hmm no to rzeczywiście nie za ciekawie, jednak ja bym go nie wyrzucał...może jakiś znajomy się zna na tym? co do ceny to na allegro jest używany za 300 PLN :/. pzdr.
pozdrawiam, Łukasz
Skontaktuj się z nami