Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: przekładaniec

Domyślnie przekładaniec

taki oto widoczek pod ocenę

Domyślnie

Dla mnie bomba. Fajnie wypatrzone.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

musze przyznac racje....swietnie sie zgrywaja warstwy wody, pól, góry, nieba...bardzo dobry pomysł....

Domyślnie

Ciekawe. Powiedz co sfotografowałeś. Dobrze byłoby obejrzeć fotkę we właściwej rozdzielczości.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Zdjęcie zrobiłem w Carlingfort nad morzem irlandzkim, musiałem je z deczka wyprostować w PSie, bo woda wylewała się na lewą stronę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzecie oko Zobacz posta
    Zdjęcie zrobiłem w Carlingfort nad morzem irlandzkim, musiałem je z deczka wyprostować w PSie, bo woda wylewała się na lewą stronę.
    Takie fotki, to ja lubię oglądać 'ze szczegółamy' i stąd prośba o link do fotki w pełnej rozdzielczości.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Zdjęcie wywołałem(czyt. zmaściłem) w Adobe Lightroom, jak chcesz to podaj namiary, to wyśle rawa. Nie wiem jak wkleić w pełnej rozdzielczości. Chyba, że udzielisz szybkiego instruktażu jak krowie na rowie.

Domyślnie

i kolejny obrazek z tamtych okolic

Domyślnie

O ile pierwsze foto jakoś niespecjalnie mi smakuje o tyle drugie bardzo mi się podoba - może minimalnie możnaby uciąć nieba i nieco je udramatyzować (jakby to powiedział bombel) - ale układ chmur jest ...idealny!

PS mam wrażenie, że na obydwu nieco brakuje ostrości - ale to już technikalia...
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Może jeszcze jeden:

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów