wdzieczny obiekt do fotografowania,mogles go troszeczke inaczej skadrowac,pozdrawiam
Witam harb czy mi sie wydaje ,czy wiesz co to za obiekt? Bo zeby go inaczej skadrowac, to troche ciezka sprawa, duzo niepotrzebnych rzeczy pojawilo by sie na pierwszym planie, takie jak zaparkowane samochody,przystanek,smietnik itd....................
Pozdrawiam.
Witam harb czy mi sie wydaje ,czy wiesz co to za obiekt? Bo zeby go inaczej skadrowac, to troche ciezka sprawa, duzo niepotrzebnych rzeczy pojawilo by sie na pierwszym planie, takie jak zaparkowane samochody,przystanek,smietnik itd....................
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
oczywiscie nie widze co za toba ,widze tylko fotke ,i tak mi sie (moze) wydaje od frontu byloby prosciej i doslownie i w przenosni ,ale skoro twierdzisz ze nie mozna bylo,pozostaje mi sie tylko zgodzic z Twoim zdaniem ,pozdrawiam
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami