Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wprawka 2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wprawka 2

Nie wiem czy to dobre miejsce,ale model był mikro....no jakieś 5 cm...Grzybów,które mnie interesują nie było,więc szukałem czegoś....W sumie pustynia,ale to zapierniczało jak Kubica... ...i jakość taka sobie....
    1.

2.

W sumie nie wiem co to,ale to chyba młoda Zwinka....?

Nie byłbym sobą jakbym "bzyków" nie poszukał,po powrocie...To wyjątkowe żwierzaki..leniwe i nie są zbyt płochliwe.Niektóre można w łapę brać.To idealne modele do fotki "z łapy"....,a przy okazji mucha..

3.

4.

5.

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ładuj troszkę mniejszą rozdzielczość. Trochę niewygodnie się to ogląda.

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    W sumie nie wiem co to,ale to chyba młoda Zwinka....?
    Lacerta vivipara - jaszczurka żyworodna. Związana z wilgotnymi habitatami, jak np. torfowiska.

Zdjęcia niestety lekko poruszone (5) lub źle trafiłeś z GO (4, 2). Musisz popracować nad obróbką, widać sporo artefaktów (duże szumy). Najfajniejsza byłaby 3, którą wziąłbym w kwadracik.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Niestety,nie tylko lekko poruszone....Jak przymknę to muszę ISO podciągnąć..i szumy większe... A na czatowanie nie mam czasu..W lesie byłem 40 min...grzybki+ fotki.....nieżle......Ale pracuję nad sobą...
    Z tymi szumami to chyba się D80 urodził..a ja jeszcze za cienki jestem żeby to opanować...... .Czasami ,z NEF-a, daję radę,ale 99% jadę na jotpegach...

Pzdr
    Andrzej

..........Jaszczurka miała z 5 km. do najbliższego torfowiska lub podmokłego terenu...ale przy jej szybkości....Norkę miała na piaszczystej skarpie lub się ,przypadkowo, zameldowała...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

wszystko co napisał Dark , co do czasu fakt trzeba go wiele

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

W odbiorze przeszkadza ostre swiatełko .Z tego co zauważyłem po exif'ach to pstrykałeś to w południe ,może tu leży problem.Dziś słonko nieźle świeciło. No i nie za bardzo trafileś z ostrością (tam gdzie trzeba).
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Mi się wprawka 2 duzo bardziej podoba niż fotki z pierwszej sesji. Moim zdaniem jest postęp. Ciekawym czy to jest pełny kadr.. czy zdjęcia byly mocno przycinane??

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów