Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Tour de Pologne - Olsztyn

Witam
    Jak wszyscy to wszyscy Moje niektore fotki z odcinka TDP w Olsztynie.
    Pozdrawiam i prosze o opinie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

5 - bardzo dobre, ale moim zdaniem przydałoby się rozpędzonemu zawodnikowi nieco więcej przestrzeni z przodu, mniej z tyłu...
    ...

Domyślnie

to fakt, zawsze staram sie o tej zasadzie pamietac, ale wtedy jakos zabraklo mi czasu

Domyślnie

Dobrze, że zmniejszyłeś fotki, bo przed chwilą tutaj wszedłem i nie dało się tych zdjęć ogarnąć wzrokiem i monitorem. Teraz ogląda się je o wiele wygodniej. Pogoda nikogo nie rozpieszcza podczas tegorocznego TdP, co widać po poszczególnych zdjęciach zamieszczanych w tym dziale. Dlatego też kolorki takie szaro-bure na zdjęciach, a dwójkę to już w ogóle poPSułeś dziwnie pod tym względem. Moim zdaniem mogło by nie być siódemki i trójki, a i jedynka tak mi się nie za bardzo podoba, bo za duży bałagan jest w kadrze.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Oszczędny w słowach Awatar kucharrr
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Super... lubie takie zdjęcia jak 3 i 5
    D700 / MB D10 / D80 / MB D80 / SB-800 / N24-70 F2.8 / N70-200 F2.8 VR / N50 F 1.8 / S10-20 / N18-70

Domyślnie

W dwojce celowo zmniejszylem barwy, nie wiem dlaczego, ale podobaja mi sie takie "niedosycone" zdjecia. Byc moze lepszy efekt bylby po przerobieniu go po prostu na czarno-biale...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartezik Zobacz posta
    W dwojce celowo zmniejszylem barwy, nie wiem dlaczego, ale podobaja mi sie takie "niedosycone" zdjecia. Byc moze lepszy efekt bylby po przerobieniu go po prostu na czarno-biale...
    A moim zdaniem nie ma sensu odbarwiać tego typu scen, bo nie ma czego uwypuklić brakiem koloru. Panowie w peletonie tak pięknie się mienią wszystkimi kolorami tęczy, że aż szkoda pozbawiać ich tych barw.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Moja dziewczyna tez tak sadzi
    Obiecuje poprawe i dzieki za wyrazenie zdania.

pozdrawiam
    bartezik

Domyślnie

#2 tak koszmarny odcien skóry "a la zombie" że błagam... usuń to zdjecie, #3 i 5 bylyby dobre gdyby rowerzysta był bardziej ostry, 7 i samochud zupełnie bez sensu - po co i do czego ? a jesli juz to było kilka fajniejszych aut

Uprawnienia umieszczania postów