Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Są świetne ale maja jedną wadę - nie mają suwaka wokół klapy glównej. Niby wchodzi głęboko na torbę ale....
    To fakt, ale ja póki co nie miałem okazji narzekać z tego powodu na tą torbę. Nadal uważam, że to super alternatywa.
    D200+słoiki

Oszczędny w słowach Awatar marcinekmm
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

No i chyba faktycznie skoncentruję się na wersji Nova 4; nie chcę przesadzać z wielkościa, gdyż na ewentualne zakupy raczej w najbliższym czasie nie ma szans. Zresztą to co mam w pełni mi wystarcza - czasami tylko lampy brak, ale to głównie w pomieszczeniach....

Jeszcze raz dzięki za rady - chyba jednak Lowepro wygląda najrozsądniej... A w ogóle to przejdę się do jakiegoś sklepik i jeszcze "obmacam" co nie co
    __________________ ? ___________________

Domyślnie

crumpler the best

http://cambags.com/ - warto sobie poczytać testy różnych toreb

Domyślnie

do nova3 wchodzi mi (bez upychania warstwowego i kazda rzecz oddzielona miekka scianka):
    d70+N28-70/2.8, T12-24,S105,N50/1.8,sb800, ladowarka do aku(chociaz zazwyczaj w tym miejscu nosze po prostu drugi aku). w dodatkowych kieszonkach kilka zestawow AA, duzy polar, cala masa drobiazgow. to jest na pewnym luzie ze swobodnym dostepem - gorzej, jak chce ze sobą zabrac tez ogrobny tulipan do 28-70 - wszystko to tez sie bezpiecznie zmiesci, ale jest mniej wygodnie (trzeba najpierw wyciagnac tokine, by sie dostac do tulipana). a przy tym torba wydaje sie naprawde stosunkowo nieduza. zdarzalo mi sie to pakowac jeszcze sprytniej i miescic dodatkowo korpus f60.
    mimo zalet i tego, ze naprawde duzo w nia wchodzi za jakis czas bede zmienial na cos wiekszego (pewnie z zupelnie innej serii) - no ale to juz pod katem rozbudowy systemu i uwzglednienia nieodpinania tulipanow od szkielek (to pewnie bedzie ogromna torba ). na dzis jest super.

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Ja wspomniałem - chyba jednak bez "przypasowania" się nie obejdzie...

Domyślnie

Marcin kup Nova 5, wpadnij do mnie w przyszłym tygodniu to wpasujesz swoje graty na próbę. Moim zdaniem powinno być OK

pozdrawiam

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

A na Ciebie Tomku wiadomo że zawsze można liczyć Spoko, napewno sie spotkamy i obgadamy temat

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów