Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie rowery zwyciężają z rowerem. Lepsza kompozycja (w ogóle jest kompozycja), co prawda bardzo konwencjonalna perspektywa, ale jest ciekawie, bo światła się mile układają i jest ciekawa ostrość
    Na pierwszym bluszcz wg mnie lepiej by było przyciąć w połowie grubości, tak by stanowił rodzaj obramowania, a nie samodzielny motyw; koło zamachowe, które warto było dołożyć do wyeksponowanych motywów, zepchnęłaś na margines, perspektywa średnia.. ale jak kto lubi to spoko

ps
    Widzę galerię na pbase ... zaraz wpadnę i zapraszam po sąsiedzku do mojej.

Domyślnie

Witam,

A mi się oba zdjęcia podobają, starcie starego z nowym. Może dla jeszcze większego kontrastu, pokazał bym jeszcze bardziej wyolbrzymiony stary rower ( z pozycji żabiej np.). Dobra robota.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Witam,

A mi się oba zdjęcia podobają, starcie starego z nowym. Może dla jeszcze większego kontrastu, pokazał bym jeszcze bardziej wyolbrzymiony stary rower ( z pozycji żabiej np.). Dobra robota.

Pozdrawiam,
    AMI
    Tak naprawdę, to na 2 też nie ma jakichś super nowości rowerowych typu najnowsze mtb, czy inne crossy ale oczywiście na 1 jest absolutny senior i w starciu z tymi na dole (a zwłaszcza miejscem parkowania) wygląda jak...archetyp?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów