Szukaj
....obiektyw kupiłem ok 2 tyg.temu od kolegi z forum i się nim jeszcze nie potrafię dobrze posługiwać,a focę "z łapy".Wiem ,że chrzanię dużo obróbką i mam kupę przed sobą..Szczerze ,to mocno się zastanawiałem czy coś pokazać.Poza kilkoma fotami reszta jest jeszcze zbyt surowa i beznadziejna...i bałem się.
Dzięki Dark za rzeczowość,o którą mi chodziło.Nie mam zbyt wiele czasu na bardziej uporządkowane podejście do makro,stąd sporo chaosu i jeszcze lata świetlne do klasyków działu.....ale jak się wezmę to za lat parę.....![]()
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Jak Ja ci zazdroszcze tej menażerii w ogrodzie .Ech... co niektórzy muszą w błocie taszczyć sie kilometrami żeby coś upolować ,a ty masz to wszystko "za scianą".
Fotki przyjemne w odbiorze.Chociaż na nie ktorych razi zbyt mała GO i ostre swiatełko .Najbardziej do gustu też przypadla mi 7 , ale nie wiem czy nie przebiła by jej 6 jakby modelce dać wiecej "luftu"
z prawej strony .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
no i mnie brakuje wiiiiiele![]()
tutaj po prostu przegrałeś walkę ze światłem , mz lepiej mniej fot zrobić a nawet 1 ale się przyłożyć lepiej ,
Przy moich,absorbujących czas, pozostałych zainteresowaniach ciężko jest podzielić czas wolny,a chcieć by się chciało,najlepiej w minutę,natrzaskać takich fotek jak Wy robicie...............
.Kiedyś,może,ten dzień nastąpi...
.Do tej chwili zasilę ,czasami,ten dział....i parę innych fotkami.I b.proszę się poznęcać..!..
![]()
Pozdrawiam
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami