Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wprawki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Masz 5 punktów za dowcip

.....nie trybię....
    Pzdr
    Andrzej
    mysle, ze chyba zartujesz, mowiac , ze to fotki "od tak sobie , z ręki, cykniete przypadkiem..." To wyglada na nieprzypadek i wiele prób.
    Ale jezeli sie mylę, to tym lepiej dla ciebie...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    mysle, ze chyba zartujesz, mowiac , ze to fotki "od tak sobie , z ręki, cykniete przypadkiem..." To wyglada na nieprzypadek i wiele prób.
    Ale jezeli sie mylę, to tym lepiej dla ciebie...
    ....obiektyw kupiłem ok 2 tyg.temu od kolegi z forum i się nim jeszcze nie potrafię dobrze posługiwać,a focę "z łapy".Wiem ,że chrzanię dużo obróbką i mam kupę przed sobą..Szczerze ,to mocno się zastanawiałem czy coś pokazać.Poza kilkoma fotami reszta jest jeszcze zbyt surowa i beznadziejna...i bałem się.

Dzięki Dark za rzeczowość,o którą mi chodziło.Nie mam zbyt wiele czasu na bardziej uporządkowane podejście do makro,stąd sporo chaosu i jeszcze lata świetlne do klasyków działu.....ale jak się wezmę to za lat parę.....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak Ja ci zazdroszcze tej menażerii w ogrodzie .Ech... co niektórzy muszą w błocie taszczyć sie kilometrami żeby coś upolować ,a ty masz to wszystko "za scianą".
    Fotki przyjemne w odbiorze .Chociaż na nie ktorych razi zbyt mała GO i ostre swiatełko .Najbardziej do gustu też przypadla mi 7 , ale nie wiem czy nie przebiła by jej 6 jakby modelce dać wiecej "luftu" z prawej strony .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

no i mnie brakuje wiiiiiele
    tutaj po prostu przegrałeś walkę ze światłem , mz lepiej mniej fot zrobić a nawet 1 ale się przyłożyć lepiej ,

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Przy moich,absorbujących czas, pozostałych zainteresowaniach ciężko jest podzielić czas wolny,a chcieć by się chciało,najlepiej w minutę,natrzaskać takich fotek jak Wy robicie.... ........... .Kiedyś,może,ten dzień nastąpi... .Do tej chwili zasilę ,czasami,ten dział....i parę innych fotkami.I b.proszę się poznęcać..!..

Pozdrawiam
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów