Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Domyślnie

Roman, ty chyba nie masz dzieci, a przynajmniej nie w wieku przedszkolnym, bo nie rozumiesz co mam na myśli pod pojęciem wykorzystania dziecka w tym przypadku.

Mi nie chodzi o to, że mojemu dziecku robią zdjęcie. Mi chodzi o to, że wywołane zdjęcia przekazują za pośrednictwem dziecka. Dziecko dostaje zdjęcia do ręki i proszone jest by pokazało rodzicom, by ci zdecydowali czy chcą je kupić.
    Kiedy wracasz z pracy do domu, w drzwiach stoi rozradowany dzieciak i z dumą pokazuje ci swoje zdjęcia. I teraz powiedz temu dziecku, że te zdjęcia ci się nie podobają, że są za drogie i ich nie weźmiesz.
    Trzy, czterolatek nie zrozumie twoich argumentów ponieważ brak pieniędzy czy jakość zdjęcia to dla niego jest coś tak odległego, że tego nie rozumie.

I to jest właśnie tym wykorzystywaniem dzieci. Danie im do rąk czegoś co rozpala ich nadzieję, a czego rodzice być może niezaakceptują, bo albo im się to nie podoba, albo ich na to nie stać.

Rozmowy z przedszkolankami czy panią dyrektor niczego nie zmieniają. Przecież nie będę robił awantur z tego powodu. Tu nawet nie chodzi o to, że ryzykowałbym ewentualność, że za rok mojego dziecka nie przyjmą do przedszkola z braku miejsc. Po prostu uważam, że skoro już dwa razy o tym mówiłem, a mimo wszystko problem w przedszkolu nie został rozwiązany, to nie warto sobie dalej strzępić języka.
    Zdjęcia ładne kupuję, zdjęcia kiepskie skanuję.

Domyślnie

hmm.. chyba sobie kupie skaner, jak dzieci będe miał
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów