Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: 4Gb RAM a WinXP

Domyślnie Odp: 4Gb RAM a WinXP

Quadro, nie quadro, ale sam się zastanawiam nad postawieniem sobie stacji na quadzie. Nie chodzi mi o wzrost wydajności jakiejś konkretnej aplikacji, natomiast interesowałby mnie wzrost wydajności podczas pracy w kilku aplikacjach na raz - np. hipotetycznie: ACR/LR kręci sobie NEF-y, ID drukuje postscripta, destylarka robi PDF-a, a ja sobie w tym czasie spokojnie rzeźbię w PS-ie, lub Ilku...

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Quadro, nie quadro, ale sam się zastanawiam nad postawieniem sobie stacji na quadzie. Nie chodzi mi o wzrost wydajności jakiejś konkretnej aplikacji, natomiast interesowałby mnie wzrost wydajności podczas pracy w kilku aplikacjach na raz - np. hipotetycznie: ACR/LR kręci sobie NEF-y, ID drukuje postscripta, destylarka robi PDF-a, a ja sobie w tym czasie spokojnie rzeźbię w PS-ie, lub Ilku...
    I co zrobisz z tak zaoszczędzonym wolnym czasem?

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ciekaw jestem ile osob ma tutaj (albo w ogole) Quadro w SLI. To raczej rozwiazanie, ktore stoi w nielicznych pracowniach beblajacych wizualizacje, a oni raczej tutaj pytan o sprzet budzetowy nie zadaja...
    Problem w tym ze od paru lat nie siedzialem w sprzecie bo poprzedni zestaw byl na tyle wydajny ze nie bylo potrzeby sie interesowac(tez z quadro tyle ze taka sprzed 5ciu lat).

Co do zestawiania kart to moze polskie ceny sa tak abstrakcyjne ze malo kto rozpatruje to rozwiazanie ale przy sprowadzaniu sprzetu zza oceanu mozna sobie pozwolic i na fx 1500 - jak masz zlecenia to sie zwraca.Tyle ze maja w mojej branzy ostatnio chory zwyczaj zamawiania "na dziś" wiec czas i wydajność jest priorytetem.

A co do tego co po pracowniach stoi to i na wildcatach sie zdarzało pracować w czasach kiedy myslalem ze ten sprzet tylko na papierze istnieje wiec nie ma co uogólniać.
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów