Szukaj
Jak stawiasz serwer w centrum obliczeniowym, gdzie non stop chodzi 1 aplikacja i wykorzystuje całą dostepną pamięć to pewnie tak. Niemniej i tam swap się opłaca z odpowiednio podrasowanym algorytmem korzystania z niego. Jak optymalizujesz system pod jedną aplikację to możesz sobie pozwolić na modyfikację jądra. Oczywiście pod warunkiem posiadania odpowiednich umiejętności tudzież dostępu do ludzi z takowymi.
milo_ja jak widzę, jakoś się rozumiemy, więc tego OT możemy zakończyć![]()
Natomiast wciąż czekam na odpowiedź segla![]()
Odgrzebuje tego trupa bo zakladac nowego tematu nie ma sensu.
Sprawa wyglada tak:
Postanowilem zastrzyk gotowki przeznaczyc na wymiane mojego zabytkowego komputera na cos nowszego.
Docelowo planuje wladowac tam procesor 4-rdzeniowy i 8 GB ramu.Pytanie jaki dobrac system zeby uzyskac dobre osiągi.
Poruszamy sie w srodowisku Windows z wielu powodów i okienka mają być - pytanie które.
Druga sprawa - czy jes mozliwosc uzywania na płycie tylko jednej 2GB kosci pamieci(mam zamiar kupic ciut lepsze ale nie wszystkie na raz)
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Polecam artykuł z ostatniego NEXT-a 5/08 zatytułowany "Ponad czwartym gigabajtem", są tam odpowiedzi na wszystkie pytania postawione w tym wątku, w tym i Twoje.
kazda vista?
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Skontaktuj się z nami