Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Hong-Kong

Domyślnie

Wg mnie HK jest najlepszy nie ze względu na budynki, ale na to, co dzieje się na ulicach - nigdzie indziej (może dlatego, że nie byłem w Tokio )nie widziałem tak wielu ludzi na tak niewielkiej powierzchni. Przeciskając się ulicami można zobaczyć wszędzie tysiące, setki tysięcy chińczyków, którzy idą, jadą, lecą (?), ogólnie przemieszczają się. Na początku jest to szokiem, ale później człowiek się przyzwyczaja, a z czasem zaczyna mu tego brakować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Wg mnie HK jest najlepszy nie ze względu na budynki, ale na to, co dzieje się na ulicach - nigdzie indziej (może dlatego, że nie byłem w Tokio )nie widziałem tak wielu ludzi na tak niewielkiej powierzchni. Przeciskając się ulicami można zobaczyć wszędzie tysiące, setki tysięcy chińczyków, którzy idą, jadą, lecą (?), ogólnie przemieszczają się. Na początku jest to szokiem, ale później człowiek się przyzwyczaja, a z czasem zaczyna mu tego brakować
    HK jest najlepszy bo:

tak jak pisze Zbigniew ma niesamowity klimat
    nie jest taki jak Chiny, jest bogaty, czysty, nowoczesny (moim zdaniem bije na glowe Berlin i Londyn)
    ceny tam sa po prostu smieszne - teraz wiem ile TIP wyciaga na jednym body hehe. D200 - 3800 zl w HK (gwarancja swiatowa). Cen innych moze nie bede podawac zeby nie wywolac zawalu serca

Harb: fotki robione D200 plus Hitech polowkowy na ostatnim i drugim.

Pozdrawiam i dzieki za opinie

MikeP

Domyślnie

Super fotki, nalbardziej podoba się 2

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Fotki wg. mnie bardzo równe, ładne plany, ciekawa architektura... czekam na więcej.
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Fajne kolorki. Najbardziej podobają mi się 2 i 5.

Domyślnie

3 i 4 super Jestem pod wrażeniem...

2 - dobre niebo się trafiło, jest ok, ale nie powala jak te dwa wyżej...

1 - nie wyświetla mi się

5 - pocztówkowe... poprawne.

Domyślnie

Eleganckie, każde w sobie ma to coś.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów