Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: rosso corsa

Domyślnie

pierwsza rzecz ktora by cie zdradzila to nieruszone obbicia na karoserii...
    a specjalnie podalem zdjecie nr 8 bo tam sa barierki to ktore wybrales jest dosc latwe... pozatym ze skreconymi kolami to i tlo musialo by sie koliscie rozmywac
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ictus Zobacz posta
    pierwsza rzecz ktora by cie zdradzila to nieruszone obbicia na karoserii...
    a specjalnie podalem zdjecie nr 8 bo tam sa barierki to ktore wybrales jest dosc latwe... pozatym ze skreconymi kolami to i tlo musialo by sie koliscie rozmywac
    Mała niedoróba tu i tam się trafia - zrobiłem to w 2 min, a z karoserią jest trochę więcej dłubania. Skręcić rozmycie też się da, ale tutaj nie bardzo wiadomo w którą stronę... A barierki to przecież nie problem:

Domyślnie

no i tu tez lipa... bo to dalekie tlo rozmyje sie tylko troszeczke albo nawet wogole... zreszta to juz bylo robione w ruchu wiec nie ma sensu go dalej ruszac
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ictus Zobacz posta
    no i tu tez lipa... bo to dalekie tlo rozmyje sie tylko troszeczke albo nawet wogole... zreszta to juz bylo robione w ruchu wiec nie ma sensu go dalej ruszac
    Wiem, pokazałem tylko, że barierki to nie problem. Sfazowanie stopnia rozmycia w zależności od odległości to nie problem, i tak trzeba dzielić rozmycie na strefy, żeby uzyskać zbieg perspektywiczny.

Domyślnie

Ładne jak zwykle, ciezko doszukac sie błędów
    http://www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub
    http://www.foto-moto.pl - Forum Fotografii Motoryzacyjnej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów