Szukaj
Dziś dotarła do mnie ładowarka MH-C9000 właśnie nią rozładowywuje Eneloopy. Ciekawe jak sie bedzie sprawowała.
Testy czas rozpocząć![]()
De czy'sta + szkliwo
I ja musze pytajacego rozczarowac, bo przychodze z pomoca, ale tez sporo drozsza.
Mam Sanyo Super Quick Charger, taka jak w linku (model nc-mqs02). Laduje w 15 minut.
http://www.foto.lt/uploads/products/108.jpg
Musialem niestety podjac blysk decyzje kupujac lampe, no i padlo na nia. A "niestety" stad, ze chyba nie ma osobnych kanalow (w instrukcji nic nie stoi napisane) i zdaje sie nie rozladowuje akumulatorow... Ale glowy nie dam, bo kosztowala 150 zl (minus spory rabat), wiec moze po prostu na wzrok mi padlo. Mam ja dwa tygodnie i eksperymentalnie jeszcze nie obadalem.
Ktos pisal o smazeniu - rzeczywiscie, ma zasilacz, ktory by chyba laptopa uciagnal i wbudowany wiatrak wielkosci tego, jaki kiedys chlodzil mi grafike w komputerze. Kupujac pytalem tylko, czy jak to podlacze, to mi lodowka nie siadzie.
Potrzebuje taniej ładowarki do 4x ENELOOP. Pod uwagę biorę takie modele:
TECHNOLINE BC-250 Jedyna ładująca każdy aku osobno.
SANYO ENELOOP MQN04
SANYO ENELOOP MQN09
N 8168
Cięzko jest się na którąś zdecydować, bo każda ma jakieś zalety/wady, no chyba mqno4 najgorsza bo nie ma automatycznego wyłączenia ładowania.
Tylko proszę nie proponować bc 700/800/900.
Będę używał ładowarki rzadko, szybkiego ładowania tez nie potrzebuje.
Co byście wybrali?
Skontaktuj się z nami