Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez specjal Zobacz posta
    ja też szukam ładowarki, która umożliwia ładowanie 1 paluszka... (wiadomo SB-800 i jej piąty palec)
    Szkoda że nie ma ładowarki na 5 paluszków, bo najpierw trzeba naładować 4 i czekać na naładowanie 5 paluszka. Fakt można focić na 4 paluszkach ale z 5 palcem jest lepiej
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Dziś dotarła do mnie ładowarka MH-C9000 właśnie nią rozładowywuje Eneloopy. Ciekawe jak sie bedzie sprawowała.
    Testy czas rozpocząć
    De czy'sta + szkliwo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

I ja musze pytajacego rozczarowac, bo przychodze z pomoca, ale tez sporo drozsza.

Mam Sanyo Super Quick Charger, taka jak w linku (model nc-mqs02). Laduje w 15 minut.
    http://www.foto.lt/uploads/products/108.jpg

Musialem niestety podjac blysk decyzje kupujac lampe, no i padlo na nia. A "niestety" stad, ze chyba nie ma osobnych kanalow (w instrukcji nic nie stoi napisane) i zdaje sie nie rozladowuje akumulatorow... Ale glowy nie dam, bo kosztowala 150 zl (minus spory rabat), wiec moze po prostu na wzrok mi padlo. Mam ja dwa tygodnie i eksperymentalnie jeszcze nie obadalem.

Ktos pisal o smazeniu - rzeczywiscie, ma zasilacz, ktory by chyba laptopa uciagnal i wbudowany wiatrak wielkosci tego, jaki kiedys chlodzil mi grafike w komputerze. Kupujac pytalem tylko, czy jak to podlacze, to mi lodowka nie siadzie.

Domyślnie

Potrzebuje taniej ładowarki do 4x ENELOOP. Pod uwagę biorę takie modele:
    TECHNOLINE BC-250 Jedyna ładująca każdy aku osobno.
    SANYO ENELOOP MQN04
    SANYO ENELOOP MQN09
    N 8168
    Cięzko jest się na którąś zdecydować, bo każda ma jakieś zalety/wady, no chyba mqno4 najgorsza bo nie ma automatycznego wyłączenia ładowania.
    Tylko proszę nie proponować bc 700/800/900.

Będę używał ładowarki rzadko, szybkiego ładowania tez nie potrzebuje.
    Co byście wybrali?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów