Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
    puchbeary
    Gość

Domyślnie

Radosso a ja tego właśnie nie kupuję. Modelka to dziewczyna a nie Strong Women i zdjęcia robione są na plaży a nie na sali gimnastycznej. Jeszcze te stopy jestem w stanie łyknąć ale biceps to już położył zdjęcie na łopatki. To ładna, młoda dziewczyna i jakoś tak powinna byc pokazana.

Domyślnie

Dla mnie chyba troche brak ostrości w tych zdjeciach. A za wchodzenie na wydmy pińcet złotych kary więc przestrzegam na przyszłość (nie wiem czy ktoś o tym pisał, bo nei chciało mi sie czytać komentarzy ).
    Ale poza tym zdjęcia mi się podobaja
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Hehe przypuszczam, że nawet więcej niż 500, bo to było na dodatek w Parku Narodowym

Jeśli chodzi o te perspektywy to zgodze się, że stopy faktycznie wyszły troszke niefortunnie natomiast jeśli chodzi o łokieć to jest to uzasadnione ze względu na charakter zdjęcia. Przedstawia ono twardą latynoske - kowbojke i akurat jeśli o to chodzi to taki był mój zamysł i specjalnie tak ustawiłem modelke.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Też zwróciłem uwagę na przerysowane nogi, ale co do tego detalu to jestem jak najbardziej na TAK. Bardzo dobrze prowadzą do... pozytywnego, przy tak ładnej dziewczynie wrażenia... osaczenia.
    Co do techniki to przyciemniłbym nieco trawy, żeby nie rozpraszały i zwiększył kontrast na włosach bo wyglądają trochę jak domalowane.
    2 też jest w porządku. Dobierz jeszcze jedno - będzie ciekawa seria.

Domyślnie

Dawaj więcej, te może nie są mistrzostwem świata, ale nie są też tragiczne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów