Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Caroline - 1 cz.

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Taka oto latynoska piękność wpadła mi w łapki na wczasach Więc od razu za rączke i na wydmy... Oczywiście na sesyjke

1.

2.

Mam więcej ale narazie bawiłem się tylko tymi dwoma.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 12:11 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

No Bracie, ona to widziała? Takie jej płetwy zrobiłeś na pierwszym, że hej. Te deformacje zupełnie na NIE.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

zniekształcone trochęale dziewczyna fajna

Domyślnie

No niestety... Ujemne skutki robienia zdjęc na szerokim kącie Wogóle z perpektywy czasu cholernie żałuje tego, że nie zapiąłem sobie wtedy 50tki.... Miejsca było duuuużo więc 50mm by nie przeszkadzało. Mądry Polak po szkodzie...

Domyślnie

eeee tam, mi się akurat te przerysowania podobają ale tylko na 1. na 2 pudzianowy łokieć na nie
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Szczerze? Spaprałes świetny materiał. Modelka ma potencjał jak stąd do Pekinu a ty walnąłes dwie fotki gdzie na jednej motywem przewodnim zdają się być stopy a na drugim olbrzymi biceps i łokieć. Aż żal patrzeć. Nie wspomnę już że na pierwszym kolory są za ciepłe a pierwszy plan (czyli stopy) sporo mocnej doświetlone lampą niż to co w zdjęciu istotne czyli twarz modelki.
    spójrz - same autokorekty z PS-a + gradient kryjący na dół

nic więcej nie ruszałem żeby nie było. Jak coś usunę tylko daj znać.

Domyślnie

2 nawet, nawet. A szkoda że nie pokazałeś walorów tej piękności. Na błędach się człowiek uczy
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Domyślnie

Dziękuje za komentarze!

Jeśli chodzi o wady zdjęć to nie ukrywam, że zdawałem sobie z nich w większym lub mniejszym stopniu sprawe. Pozostawała kwestia: "Jak bardzo przeszkadzają?".

Jeśli chodzi o doświetlenie to niestety nie dysponuje ani lampą zewnetrzna, ani blenda, a kazdy wie lampa wbudowana ma podstawowy minus - doswietla tylko najblizszy plan ("reszte" ciała modelki i tak sporo podciągnąłem w PS...). Oba zdjecia robione kitem z polarem i blyskiem wbudowanej lampy....

Jeżeli znalazłby się ktoś, kto byłby chętny zabawieniem się NEFami, które popełniłem podczas sesji z tą modelką to zapraszam na PRIV!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mississauga, Ontario

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    No niestety... Ujemne skutki robienia zdjęc na szerokim kącie Wogóle z perpektywy czasu cholernie żałuje tego, że nie zapiąłem sobie wtedy 50tki.... Miejsca było duuuużo więc 50mm by nie przeszkadzało. Mądry Polak po szkodzie...
    E tam, zaraz wina szerokiego kąta. Trzeba było odejść trochę dalej i już wszystko było by OK. Perspektywa nie zależy od ogniskowej tylko od odległości od obiektu.

Talking

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Szczerze? Spaprałes świetny materiał. Modelka ma potencjał jak stąd do Pekinu a ty walnąłes dwie fotki gdzie na jednej motywem przewodnim zdają się być stopy a na drugim olbrzymi biceps i łokieć.
    Dobrze zrobił, właśnie podkreślił jej siłę i temperamet, ja to łapie. Celująco i orginlanie do tego poprawnie technicznie.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów