Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Stare Powązki

Domyślnie

To moja wersja: Cmentarze są i tak dostatecznie martwe, aby dodatkowo uśmiercać je sepią, czy B&W. edit: Autorka pozwoliła zamieścić, więc zamieszczam..
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Mój grosik do tej pracy. Polska złota jesień na cmentarzu też ma swój urok.
    AF nie jest koniecznoscią

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    To moja wersja: http://img410.imageshack.us/img410/6...089pho2nu0.jpg Cmentarze są i tak dostatecznie martwe, aby dodatkowo uśmiercać je sepią, czy B&W. edit: Dlatego w formie linka do obrazka, bo jestem zasadniczo wrogiem poprawiania czyichś prac i jeśli ktoś nie chce, to niech nie ogląda (jest wybór). Więc niech komuś nie przychodzi do głowy, żeby 'pomagać' w uwidocznieniu obrazka.
    Fajna wersja, podoba mi się. A co do uwidaczniania - dałam link do nefa coby każdy chętny mógł się pobawić, więc nie ma problemu.

A tak do wszystkich: dzięki za opinie
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Fajna wersja, podoba mi się.
    Jakbym wiedział, że będzie Ci się podobać, to bardziej bym się przyłożył do roboty, a tak, jest jak jest. Przepraszam.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Jakbym wiedział, że będzie Ci się podobać, to bardziej bym się przyłożył do roboty, a tak, jest jak jest. Przepraszam.
    Hihi, samokrytyka przyjęta. A Twoja wersja podoba mi się głównie dlatego, że ja patrząc na to zdjęcie z góry skreśliłam możliwość pójścia w kolorowy kolor (jeśli rozumiesz co mam na myśli...). A tu proszę, to jednak może dobrze wyglądać, chociaż kompozycja nudna.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów