Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: W oddali...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

nie wiem czy to zabieg specjalny czy nie .. ale kopnalbym statek w prawo .... aby dac mu wiecej wody do zeglowania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    Ja staram się kadrować już na etapie patrzenia w wizjer.
    Tak się składa, że w przeciwieństwie do Ciebie ja nie mam wyjścia- zawsze muszę wykadrować zdjęcie na etapie patrzenia w wizjer. Zauważ, że w moim body nie ma magicznego ekraniku i przycisku "usuń", a "karta pamięci" ma maksymalnie 36 klatek . Człowiek nie jest nieomylny, chyba że masz na myśli swoją osobę.

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    Nie. To urok kliszy i pochmurnej nadmorskiej pogody. Mam bardzo podobne zdjęcie o praktycznie takiej samej kolorystyce - też na kliszy i nota bene tym samym obiektywem.
    Dziękuję Macro, że w dobie komputeryzacji i programów graficznych rozwiniętych do maksimum są tacy ludzie jak Ty, którzy oprócz PS czują klimat fotografii wykonanej analogiem- szacunek z mojej strony.

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    Mam wrażenie, że jeden z was myśli o krzywym horyzoncie, a drugi o miejscu przed dziobem statku.
    Cytat Zamieszczone przez nimlot Zobacz posta
    nie wiem czy to zabieg specjalny czy nie .. ale kopnalbym statek w prawo .... aby dac mu wiecej wody do zeglowania
    O powyższym wypowiedziałem się wcześniej:

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Macro- z pewnością wyglądałoby lepiej, jednak nie mam takiego ujęcia . Publikując owe zdjęcia miałem odrobinkę nadziei, że chociaż przesłanie "długiej podróży" uda mi się ukazać, a czy się udało- oceńcie sami .
    T_P_

Uprawnienia umieszczania postów