Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Trial we Wroclawiu

Oczywiscie rowerowy, a nie motorowy dawno nic nie wrzucalem, [bo dawno nic nie robilem - ale tak to jest jak sie przyjezdza na miesiac tylko...] i tym razem z calkiem innej beczki niz standardowo [czyli dzisiaj bez pior ]. Beda dwie serie - Wroclaw [tu wiecej] i Warszawa [tu mniej ].

1. Grzesiek

2. Krzysiek + moj brzuch i nogi

3. Grzesiek

4. Krzysiek

Nie przejmujcie sie smieciami, nie mam czasu zeby zjesc sniadanie a co dopiero czyscic machine

Pozniej moze dorzuce jeszcze ze dwie czesci [o ile sie uzbiera ] i za chwile wrzuce Warszawe.

Domyślnie

2 - zdazyl zachamowac czy nie? auc...

3 i 1 bardzo dobra, na jedynce przeszkadza
    mi tylko ten blysk lampy, ale nie moznabylo chyba
    tego uniknac?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

On nie jechal, stal w miejscu jakby jechal to bym nie robil fot tylko pryskal z gleby

A co do 1 - pewnie sie dalo ale to byl moj pierwszy dzien po ponad polrocznej przerwie wiec wiecej walczylem ze sprzetem niz z reszta na kolejnych ktore dorzuce tez lampa bedzie w kadrze nie bijcie

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Zawsze podziwiałem trialowców i chciałem się nauczyć tak jeździć...ale to chyba nie dla mnie :]
    fajne zdjęcia
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Karl Johansson, jak masz zdrowe kolana i plecy to jak najbardziej dla Ciebie

A tu jeszcze kilka sztuk wroclawskich:

5. Grzesiek probujacy wykombinowac x-up'a

6. Krzysiek na przednim koleczku vs Sigma 10-20@10

7. Grzesiek vs kamyczek

8. Grzesiek z publicznoscia

9. Grzechu [ze swietlnym kroczem ] i Przemek [na rowerze]

10. Przemek

p.s. Te wszystkie foty wroclawskie to zbior z 2-3 wyjsc.

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

zdrowe kolana i plecy mam, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić takiego skakania w moim wykonaniu :P
    nie umiem zwyczajnie podskoczyć na rowerze, nie mówiąc już o takich ewolucjach:P

btw. to zdjęcie robione sigmą straszne jest. masakrycznie wygląda głowa pacjenta :P
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Prawda jest taka ze wszystkie byly robione ta Sigma i wiekszosc @10mm ale tu najbardziej zawinelo czacha

A co do skakania - oni jak zaczynali to tez nic nie potrafili :P tu jak ze wszystkim - trening, trening i jeszcze raz trening + duzo samozaparcia... efekty beda widoczne po jakims czasie [w zaleznosci od czlowieka - jednym idzie latwiej, drugim trudniej ale idzie, wystarczy chciec]

Domyślnie

Świetne foty porobiłeś. Widać, że miałeś dobrą zabawę podczas tej sesji. Nie podoba mi się jedynie szóstka. Jest zbyt karykaturalna. Trial to świetny sport. Liczą się nie tylko zdrowe plecy i kolana, ale też gibkość i wyczucie równowagi. Dobrze, że pod Zamkiem Książ koło Wałbrzycha już dwu albo trzykrotnie nawet organizowane były mistrzostwa europy w tej dyscyplinie, dzięki czemu jest możliwość podziwiania najlepszych tego sportu. Polacy, nota bene, też źli nie są i sporo sukcesów odnosimy w tej dziedzinie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon
    Polacy, nota bene, też źli nie są i sporo sukcesów odnosimy w tej dziedzinie.
    Mistrzowie i wicemistrzowie swiata [aktualni i byli] w trialu rowerowym to standard jezeli chodzi o polskich zawodnikow wyczucie rownowagi da sie wycwiczyc, z gibkoscia jest trudniej chociaz tez da rade ale fakt - to oczywiscie bardzo wazne rzeczy w tym sporcie...

A zabawe mialem przednia - zawsze mam, tyle ze kiedys bylo wiecej mozliwosci zeby sie spotykac a teraz bedac w Azji to... mam za krotkie tele zeby im robic zdjecia wiec robie pare fotek co pol roku jak jestem przelotem w Polsce, ale wiem jedno - dlugie przerwy nie robia mi dobrze... chociaz jak sie podobaja foty to chyba az tak marnie mi nie poszlo

Dzieki za komentarze!

Domyślnie

Najpierw trafiłem na wątek o Warszawie, dopiero teraz na ten. Z obu serii 7 podoba mi się najbardziej, szkoda tylko,żę szkło Ci puściło bliki. Fajnie użyłeś tej szerokości aby "powiększyć" ten głaz. Dalej się czepiam lamp w kadrze i braku kontrastu na niektórych fotach.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów