Szukaj
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
Gdyby nie rejestracja, pomyślałbym, że to jakieś punto po rodzimym tuningu. Karoseria moim zdaniem tak fatalnie oświetlona, że auto wygląda, jakby było zrobione z kisielu, do którgo ktoś włożył żaróweczkę.
Poza tym nieźle.
PS
Pamiętam inne Twoje produkcje (na ogół dobre) i prawdę mówiąc dziwi mnie, czemu wystawiłeś to zdjęcie.
a dla mnie w porządku może podeśle ci fotę mojej polówki to byś mi tak trzasnąl![]()
Bardzo ciekawe zdjęcie. Podoba się...
Bardzo mi sie podoba. Dla mnie dobre ze względu niepowtarzalność. Na widok tego autka to mam kisiel......ale w majtach.![]()
@bombel
Taki był plan, co prawda z kisielem tego nie kojarzyłem ale klimacik underground-need for speed jak najbardziej. Mogłem oczywiście delikatniej tego golfa oświetlić, wtedy te linie byłyby mniej wyraźnie ale tak już robiłem i chciałem tym razem miało być "mocno"
@jasiu102
To zapraszam do mnie, z fotki ci tego nie zrobię bo te światło nie jest efekt z photoshopa(prawie)
pozdrawiam
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
Ludzie.. Przecież to jest Virtual tuning... czyli tuningowanie aut w photoshopie. W tym są normalne mistrzostwa Polski![]()
Super popisałeś się nazewnictwem tylko w trochę nie trafiony sposób. Jak sama nazwa (z angielskiego) wskazuje, że jest to przerabianie zdjęcia samochodu żeby wyglądało inaczej niż w realu, czyli zazwyczaj sprowadza się to do zmiany felg, jakiegoś obniżania, zmiany koloru itp
A tutaj efekt jest osiągnięty w pełni "analogowymi" sposobami czytaj za pomocą diwajsa o nazwie lampa błyskowa. Ingerencja szopa polegała na tym że kilka zdjęć połączyłem w jedno. Jakbym miał do dyspozycji 10 lamp a nie jedną nie musiałbym tego kleić. Reszta to jak najbardziej podstawowa obróbka typu czyszczenie, kontrast i ostrość.
to też jest VT :
http://www.victorbyhasselblad.com/en...r%2Dvideo.aspx
Skontaktuj się z nami