Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: VW Golf

Domyślnie VW Golf

Jak w temacie, taki oto golfik

pozdrawiam
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

bombel
    Gość

Domyślnie

Gdyby nie rejestracja, pomyślałbym, że to jakieś punto po rodzimym tuningu. Karoseria moim zdaniem tak fatalnie oświetlona, że auto wygląda, jakby było zrobione z kisielu, do którgo ktoś włożył żaróweczkę.

Poza tym nieźle.

PS
    Pamiętam inne Twoje produkcje (na ogół dobre) i prawdę mówiąc dziwi mnie, czemu wystawiłeś to zdjęcie.

Domyślnie

a dla mnie w porządku może podeśle ci fotę mojej polówki to byś mi tak trzasnąl

Domyślnie

Bardzo ciekawe zdjęcie. Podoba się...

C3zar
    Gość

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba. Dla mnie dobre ze względu niepowtarzalność. Na widok tego autka to mam kisiel......ale w majtach.

Domyślnie

@bombel

Taki był plan, co prawda z kisielem tego nie kojarzyłem ale klimacik underground-need for speed jak najbardziej. Mogłem oczywiście delikatniej tego golfa oświetlić, wtedy te linie byłyby mniej wyraźnie ale tak już robiłem i chciałem tym razem miało być "mocno"

@jasiu102

To zapraszam do mnie, z fotki ci tego nie zrobię bo te światło nie jest efekt z photoshopa (prawie)

pozdrawiam
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Ludzie.. Przecież to jest Virtual tuning... czyli tuningowanie aut w photoshopie. W tym są normalne mistrzostwa Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 450yamaha Zobacz posta
    Ludzie.. Przecież to jest Virtual tuning... czyli tuningowanie aut w photoshopie. W tym są normalne mistrzostwa Polski

Super popisałeś się nazewnictwem tylko w trochę nie trafiony sposób. Jak sama nazwa (z angielskiego) wskazuje, że jest to przerabianie zdjęcia samochodu żeby wyglądało inaczej niż w realu, czyli zazwyczaj sprowadza się to do zmiany felg, jakiegoś obniżania, zmiany koloru itp

A tutaj efekt jest osiągnięty w pełni "analogowymi" sposobami czytaj za pomocą diwajsa o nazwie lampa błyskowa. Ingerencja szopa polegała na tym że kilka zdjęć połączyłem w jedno. Jakbym miał do dyspozycji 10 lamp a nie jedną nie musiałbym tego kleić. Reszta to jak najbardziej podstawowa obróbka typu czyszczenie, kontrast i ostrość.

to też jest VT :

http://www.victorbyhasselblad.com/en...r%2Dvideo.aspx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KJO Zobacz posta
    Super popisałeś się nazewnictwem tylko w trochę nie trafiony sposób. Jak sama nazwa (z angielskiego) wskazuje, że jest to przerabianie zdjęcia samochodu żeby wyglądało inaczej niż w realu, czyli zazwyczaj sprowadza się to do zmiany felg, jakiegoś obniżania, zmiany koloru itp
    Zależy. ZAZWYCZAJ jest to budowanie auta od początku (mówie o poważnych tunerach a nie o kimś kto robi to w ps pierwszy czy drugi raz).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 450yamaha Zobacz posta
    Zależy. ZAZWYCZAJ jest to budowanie auta od początku (mówie o poważnych tunerach a nie o kimś kto robi to w ps pierwszy czy drugi raz).
    może i budowanie, dalej nie widzę związku.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów