Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie wspinanie - tydzień w Sokolikach

Olympus XZ-2

Domyślnie

nikt nie skomentuje?
    Olympus XZ-2

Domyślnie

A proszę bardzo
    Troszkę za ciasne te kadry w związku z czym nie widać wysokości a co za tym idzie to nie czuć trudu wspinacza.
    Najciekawsza jest jedynka z uwzględnieniem wcześniejszego "ale", nr 2 ma przepały na brzozach bo pomiar był na skały nr 3 i 4 wyglądają na startujących w górę więc nie ma żadnej dynamiki w zdjęciach. No i te nogi w 4....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lopo Zobacz posta
    nikt nie skomentuje?
    Skomentuje ale musi się wyspać najpierw po treningu
    Pierwsze nie bardzo. Miał byc detal tj ręka na chwycie to za szeroko a jak całość to brakuje pozostałości wspinacza. Dwa fajne moze ciut za jasne tło. Trzecie poczekałbym aż kolega oderwie się od ziemi. Ostatnie dobre natomiast ten gość w tle partoli sprawę Rozumiem ze mógł asekurować no ale te 30cm do zdjęcia mógł się przesunąć. Czekam na kolejne
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Olympus XZ-2

Domyślnie

czworka fajna tylko te buty w LG... :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    czworka fajna tylko te buty w LG... :/
    Przestańcie biadolić z tymi butami... przecież kumpel musiał być spotowany...

Na pocieszenie macie inne ujęcie bez butów:

9.
    Olympus XZ-2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lopo Zobacz posta
    Przestańcie biadolić z tymi butami... przecież kumpel musiał być spotowany...

Na pocieszenie macie inne ujęcie bez butów:

9.
    tojuz nie takie fajne... "recy" nie widac wklej liscie z 9 do 4 i bedzie git )
    D50 + N50/1.8 + N85/1.8 + T17-50 2.8

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt statyczne, mało dynamiki. Troszkę się wspinałem i IMO fotki nie oddają ducha tego sportu.
    Fujifilm X-E3 23/2

Uprawnienia umieszczania postów