Lepiej poczekac i dołozyć te kilka tysiaczków i kupic d300a poważnie to wazne są szkła a pucha każda bedzie dobra na początek... wiec imo starczy d70, za róznice kupisz sobie 50tke
Szukaj
Lepiej poczekac i dołozyć te kilka tysiaczków i kupic d300a poważnie to wazne są szkła a pucha każda bedzie dobra na początek... wiec imo starczy d70, za róznice kupisz sobie 50tke
kup używkę d70s w dobrym stanie & małym przebiegu.. wiesz czym się różni d80, pofotografujesz jak będzie Ci brakowało tych różnic, to sprzedasz używkę niewiele tracąc (100zł? 200zł?) i kupisz d80.
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
ale przechodzenie z D70's na D80 dla mnie nie ma sensu,
co do uzywnego D70's to popatrz moja stopke![]()
d70s + lepszy obiektyw który zostanie. stara prawda.
maciekjak,
jak Cię stać na d80 z kitem, to bierz i nie zastanawiaj się...nie jest prawdą, że się nie ma sensu kupować coś, co tak naprawdę niewiele się różni od (tańszego) d70s...różni się.
Czym - choćby wizjerem, jeżeli chciałbyś ostrzyć ręcznie, to pomaga,
szumy....moim zdaniem mniejsze
matryca - 10 mln, gdybyś chciał kadrować, to masz z czego
iso-zaczyna się od 100, a nie od 200, jak w d70s,
tak więc trochę sie różni
Albercik wie lepiej...
d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,
...badz obiektywny i napisz jeszcze o hotach i deadach na tej 10 mln matrycy![]()
tzn?
wybacz, ale jakbym miał kupować po to (tylko) aparat, aby badać hoty czy deady, to chyba tylko w ramach dobrze opłacanego (przez producenta) testowania...jak Ci się nudzi, przetestuj sobie na d200 hoty i deady...
mam aparat ponad pół roku, zrobionych ponad 6 tys zdjęć, a nawet na myśl mi nie przyszło sprawdzać aparat pod tym kątem....zresztą nic nie zauważyłem
przejście z s9500 na d80 ma sens...jest to bądź co bądź nowsza konstrukcja, i gwarancję będzie miał dłuższą...
Albercik wie lepiej...
d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,
Skontaktuj się z nami