Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jestem za opcją D200, przy czym używanego wyciągniesz poniżej 4k. Z jakieś 5 tyś. klatek temu kupiłem kilkumiesięczną puszkę o przebiegu 2800 za kwotę 3,9k i widziałem później jeszcze na forum ze dwie podobne oferty. A jak chwilę poczekasz, to będzie jeszcze taniej. A z tego co zostanie, kup jasne szkło / szkła i będzie cacy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Jestem za opcją D200, przy czym używanego wyciągniesz poniżej 4k. Z jakieś 5 tyś. klatek temu kupiłem kilkumiesięczną puszkę o przebiegu 2800 za kwotę 3,9k i widziałem później jeszcze na forum ze dwie podobne oferty. A jak chwilę poczekasz, to będzie jeszcze taniej. A z tego co zostanie, kup jasne szkło / szkła i będzie cacy.
    Ostatnio na forum było za 3600 z przebiegiem 3500 czy coś.

Domyślnie

D200, w D80 sie nie pchaj, komfort pracy zupelnie inny. Owszem, ze D80 sie da tak samo jak sie dalo D50 tylko po co inwestowac w polsrodki.

Domyślnie

d200 ale chwilę poczekaj, jak wyjdzie d300 to będzie wysyp używek d200 a noofki też stanieją
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Brałbym D200 i to szybko ! Jak ci na ślubie D50 padnie , będziesz miał stratę większą niż zysk z czekania na obniżkę D 200 . Masz zlecenia , to na szkiełka ci zarobi .

Domyślnie

popieram Zbigniewa ,zdecydowanie D200-- inny komfort pracy,zawsze bedzie lepszy od najbardziej zaawansowanego aparatu amatorskiego ,za jaki uchodzi z zalozenia D80

Uprawnienia umieszczania postów