Witam
Wolałbym potwierdzonego na 100% pooley, a nie myślenia że nie będzie problemu... hihihi.
Może ktoś inny ma coś do powiedzenia w tej materii
--------------
Pozdrawiam
Marcin
Szukaj
Witam
Wolałbym potwierdzonego na 100% pooley, a nie myślenia że nie będzie problemu... hihihi.
Może ktoś inny ma coś do powiedzenia w tej materii
--------------
Pozdrawiam
Marcin
ja wcale nie napisalem ze nie bedzie gadal z aparatem,chodzi tylko ze nie dziala konfiguracja ipod+camera connector+czytnik kart,o tylek rozbic taki bank danych ze mam zablokowany aparat i przez godzine zgrywam karte do ipoda ktory do szybkich w tej czynnosci nie nalezy ,dlatego kupilem sony vaio bo gada z czytnikiem choc rownierz szybki nie jest a do tego ma pilota w cenie i wogole jest tanszy![]()
nikon i troche rupieci........R2-D2
no wiec moze ja dodam pare groszy.....![]()
posiadam Irivera h320 - w skroce przenosny jukebox o pojemnosci 20gb ( istnieje takze model h340 z 40gigowym dyskiem). urzadzonko ma funkcje hosta usb w wersji 1.1) . testowane z nikonem d70 - zadnych problemow nie zauwazylem. niepotrzebne sa zadne przystawki czy inne "cuda" do poprawnej wspolpracy. co do jakosci dzwieku, nie mam zadnych zastrzezen, jesli ktos sie skusi polecam sluchawki firmy sennheiser px 200 - po prostu rewelacja, napewno nie bedzie zawiedzony....
wiecej mozna dowiedziec sie tutaj -->
http://www.tomshardware.pl/mobile/20...r-h320-02.html
pozdrawiam
a macie moze jakies informacje o tym jak przerzucic zdjecia z aparatu na iPod'a Nano? Bede musial wybrac sie do sklepu bo wybieram sie na wakacje w piatek na 8 dni a mam tylko 1gb karte wiec na bank nie starczy. Moja dziewczyna ma Nano tylko cholera wie czy ustrojstwo sie do czegos zda oprocz zagluszania mysli wrrr
jak wiecie cos na ten temat to pilnie prosze, bede wielce zobowiazany.
D70S....Z6...
haszz, pytaj tutaj:
http://groups.google.pl/group/pl.com...=pl&lr=lang_pl
Wiedzą wszystko o applach i iPodach, powinni pomóc.
Pozdrawiam
O ile mi wiadomo, do Nano możesz wgrać foty wyłącznie przez komputer. CameraConnector firmy Apple działa tylko z dużymi i kolorowymi iPodami, wynalazki firm Griffin i Belkin również nie współpracują z Nano. Nie wiem, jaki jest tego powód.Zamieszczone przez haszz
Skontaktuj się z nami