Świetnie Karolino, naprawdę. Wszystkie zdjęcia są bardzo dobre, szczególnie pierwsze, ale trzecie też robi fantastyczne wrażenie.
Szukaj
Świetnie Karolino, naprawdę. Wszystkie zdjęcia są bardzo dobre, szczególnie pierwsze, ale trzecie też robi fantastyczne wrażenie.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Tak to ciągle ja.... była "Karolina".
Nick zmieniony - ja ta sama.
Tak naprawdę mam na imie Jola - więc sami rozumiecie, że ciągłe zwracanie się do mnie na tym forum oraz w PW per Karolina - mogło doprowadzić do jakichś zaburzeń ..osobowości) Karolina to był mój nick a wszyscy traktowali go jako moje prawdziwe imię. Zapytałam grzecznie admina czy możnaby zmienić nicka - zgodził się. Przez jakiś czas po tej zmianie miałam w podpisie notkę na ten temat - wyjaśniałam też całą hiostorię wiele razy via PW różnym osobom, które o to pytały. W końcu uznałam, że wszyscy zanotowali zmianę, więc info z podpisu usunęłam.
PS Innym powodem zmiany była chęć ujednolicenia swojego godła w sieci (fora, galerie, własna strona www) i to w taki sposób aby miało jakiś związek ze mną prawdziwą.
PS nr2 - za wszelkie utrudnienia przepraszam![]()
świetne![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
świetne... a naj... dwójka, psze pani...![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Już dawno zauważyłem zmianę z Karolina na jm, ale szczerze mówiąc myślałem, że masz na imię Karolina
Tak więc Jolu, nie odkryję nic nowego - foto bomba! Cieszę się, że pokazujesz to na forum, bo mogę się wiele dobrego nauczyć
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami