Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Domyślnie

Świetnie Karolino, naprawdę. Wszystkie zdjęcia są bardzo dobre, szczególnie pierwsze, ale trzecie też robi fantastyczne wrażenie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Świetnie Karolino, naprawdę. Wszystkie zdjęcia są bardzo dobre, szczególnie pierwsze, ale trzecie też robi fantastyczne wrażenie.
    Przepraszam, wszystko mi się myli. Czy jm to Karolina? Czyli ta sama Karolina która jakiś czas temu występowała pod nickiem Karolina?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Przepraszam, wszystko mi się myli. Czy jm to Karolina? Czyli ta sama Karolina która jakiś czas temu występowała pod nickiem Karolina?
    Takie mam wrażenie, bo chyba widziałem u niej podpis w stopce brzmiący mniej więcej tak: "Kiedyś Karolina, teraz jm", ale pewien w 100% nie jestem, bo mogło mi się pomieszać.
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

Tak to ciągle ja.... była "Karolina".

Nick zmieniony - ja ta sama.

Tak naprawdę mam na imie Jola - więc sami rozumiecie, że ciągłe zwracanie się do mnie na tym forum oraz w PW per Karolina - mogło doprowadzić do jakichś zaburzeń ..osobowości) Karolina to był mój nick a wszyscy traktowali go jako moje prawdziwe imię. Zapytałam grzecznie admina czy możnaby zmienić nicka - zgodził się. Przez jakiś czas po tej zmianie miałam w podpisie notkę na ten temat - wyjaśniałam też całą hiostorię wiele razy via PW różnym osobom, które o to pytały. W końcu uznałam, że wszyscy zanotowali zmianę, więc info z podpisu usunęłam.

PS Innym powodem zmiany była chęć ujednolicenia swojego godła w sieci (fora, galerie, własna strona www) i to w taki sposób aby miało jakiś związek ze mną prawdziwą.

PS nr2 - za wszelkie utrudnienia przepraszam
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

świetne
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Cool po prostu

świetne... a naj... dwójka, psze pani...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Tak to ciągle ja.... była "Karolina".

Nick zmieniony - ja ta sama.

Tak naprawdę mam na imie Jola - więc sami rozumiecie, że ciągłe zwracanie się do mnie na tym forum oraz w PW per Karolina - mogło doprowadzić do jakichś zaburzeń ..osobowości) Karolina to był mój nick a wszyscy traktowali go jako moje prawdziwe imię. Zapytałam grzecznie admina czy możnaby zmienić nicka - zgodził się. Przez jakiś czas po tej zmianie miałam w podpisie notkę na ten temat - wyjaśniałam też całą hiostorię wiele razy via PW różnym osobom, które o to pytały. W końcu uznałam, że wszyscy zanotowali zmianę, więc info z podpisu usunęłam.

PS Innym powodem zmiany była chęć ujednolicenia swojego godła w sieci (fora, galerie, własna strona www) i to w taki sposób aby miało jakiś związek ze mną prawdziwą.

PS nr2 - za wszelkie utrudnienia przepraszam
    Zatem miło mi Ciebie poznać Jolu
    I wiem co czujesz odnośnie tych zaburzeń osobowości. Do mnie wszyscy mówią Megazordon i już tak to mi się w umyśle zakorzeniło, że wczoraj byłem na przeglądzie i wymieniłem sobie olej oraz siłownik pneumatyczny palca w lewej dłoni!
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

psze pani,

proszę pana
    Ooppss... najmocniej przepraszam, jakoś tak hmm... nie wiedziałem...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

to
    Gość

Domyślnie

Już dawno zauważyłem zmianę z Karolina na jm, ale szczerze mówiąc myślałem, że masz na imię Karolina

Tak więc Jolu, nie odkryję nic nowego - foto bomba! Cieszę się, że pokazujesz to na forum, bo mogę się wiele dobrego nauczyć

Pozdrawiam

swiatlo
    Gość

Domyślnie

PS Innym powodem zmiany była chęć ujednolicenia swojego godła w sieci (fora, galerie, własna strona www) ...
    Jaki jest adres Twojej strony www?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów