Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Rewelka psze pana
    psze pani,

proszę pana

Dzięki za wszystkie miłe słowa. Czasem się człowiekowi coś "niechcący" uda

Ptaki autentyczne - aż się dziwię, że nikt do tej pory nie zapytał co to za jedne...?
    A są to kruki!
    Było tak: wyjazd wycieczkowo-rodzinno-plenerowy. Pogoda cały dzień niespecjalna no ale jakoś zleciało, kilka fotek się zrobiło. Powoli wracamy. Zatrzymujemy samochód, bo zafascynowały mnie przez szybę delikatne pofałdowania terenu (na codzień mam góry...!), wysiadam, eee nieciekawie. Wsiadamy, ruszamy, ujechaliśmy może ze 200 metrów i za zakrętem, na polu....no zjawisko....setki kruków, setki! Mąż ponownie zatrzymał samochód. Wysiadam. Kruki niestety wyczuły intruza i powoli się zaczęły oddalać..ja bokiem pola, powolutku za nimi, nagle wzleciały i straciłam je z oczu... powoli włażę na lekutkie wzniesienie - są! Całe tłumy! I się zaczęło. Wzlatywały, robiły jakies dziwne manewry grupowe w powietrzu, znowu siadały, znowu wzbijały się w powietrze. Niestety nigdy nie leciały w moim kierunku - zatem często w obiektywie wyglądało to jak szarańcza....Nie miałam szansy ich dogonić więc stałam w miejscu i czekałam aż się wzbiją ponownie....i tak do czasu jak skończyło mi się miejsce na karcie pamięci.... zapasowa została w aucie.... - może dobrze, bo rodzina by mogła furii dostać gdybym tam dłużej na tym polu posiedziała...))

Na miejscu żałowałam, że nie mam teleobiektywu, w domu jak spojrzałam na te fotki doszłam do wniosku, że może to okazać się jakims atutem....
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Tak, bardzo ładne zdjęcia. Ale mi się najbardziej podoba jednak dwójka. Dlatego bo te chaty w oddali wyzwalają jakąś tęsknotę we mnie.
    I też dlatego że te ptaki jakby leciały w tą ciemność przy prawej stronie. Że są zorientowane do mnie skosem a nie prostopadle, i jakby ode mnie odlatywały.
    I dlatego że w ogóle dwójka ma atmosferę poetyckiej przestrzeni...

Domyślnie

1-ka !!!Te chmury świetnie zagrały,jest taki niepokój w tym zdjęciu,fajnie uchwycone!
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

oryginalny nie będę też za większością
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Powala...1 i 2 . Ale te ptaki to nie tak jak "te" słynne gołębie na WPP?

Domyślnie

powinno się zabronić robienia takich extra fotek bo to może doprowadzić do rewolucji, gratulacje
    D70S....Z6...

Domyślnie

jedynka jest symboliczna, niesie olbrzymi ładunek emocji
    gratuluję

PS
    2 i 3 nie widziałem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów