Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie STS Fryderyk Chopin

Kilka fotografii z rejsu na STS Fryderyk Chopin:

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam.
    D, F i takie tam | www.klab.pl

Domyślnie

Bomba! Piękne fotki. Brakuje tylko jakiegoś ogólnego rzutu na łajbę. I zdjęcia "wszystkie ręce na pokładzie". Masz może?
    Szczerze zazdroszczę rejsu.

BTW. Zabezpieczałeś jakoś aparat przed zachlapaniem? We wrześniu wybieram się na Północne.
    Klejony D80.

Domyślnie

dla mnie 1 i 3 fajniusie

Domyślnie

fajna jest 3, faktycznie brakuje takiego dopełnienia - ujęcia całości, przynajmniej części pokładu
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczak Zobacz posta
    fajna jest 3, faktycznie brakuje takiego dopełnienia - ujęcia całości, przynajmniej części pokładu
    No ale wtedy szalupa za burtę i duuuużo wiosłowania Fajne fotki, krypa też. Mój wujek współpracował przy jego budowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    No ale wtedy szalupa za burtę i duuuużo wiosłowania
    Przecież z brzegu można.
    Klejony D80.

Domyślnie

jak odpływa do macierzystego portu? A Ty na piechotę...

Domyślnie

Problemy techniczne zawsze są, ale właśnie na tym polega piękno fotografowania, trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby zaskoczyć efektem końcowy. Może jakieś szerokie szkiełko by pomogło?
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Jeśli to Dania to pamiętam jak budowali ten most, prom zasuwał ze 2 godziny wzdłuż niego.
    fotki bardzo ciekawe, dużo na nich do oglądania (-: jak masz to pokaż coś jeszcze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    Jeśli to Dania to pamiętam jak budowali ten most, prom zasuwał ze 2 godziny wzdłuż niego.
    fotki bardzo ciekawe, dużo na nich do oglądania (-: jak masz to pokaż coś jeszcze.
    Masz rację.. To most łączący Danię i Szwecję, a konkretnie Kopenhagę i Malmo. Więcej fotek można znaleźć pod adresem http://sklab.7ds.pl/photos/index.php...UPChopinCruise. Niestety większość z nich jest taka sobie i sporo pokrzywionych (chyba od ciągłego bujania). Dodam tylko, iż wszystkie pstrykane f80 na Reali 100. Kilka, a w zasadzie chyba trzy, na których jestem widoczny nie są mojego autorstwa.

Pozdrawiam.
    D, F i takie tam | www.klab.pl

Uprawnienia umieszczania postów