To zadne aberracje, to ewidentny bląd oprogramowania aparatu. Przeciez to wszytko są bardzo wczesne wersje firmware....
Szukaj
To zadne aberracje, to ewidentny bląd oprogramowania aparatu. Przeciez to wszytko są bardzo wczesne wersje firmware....
takie przesuniecia zalatwia sie jedna linijka kodu w sofcie![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Tylko, że to nie jest przesunięcie, to jakiś inny bobal.
Jacek
i to nie tylko czerwony. żółty tez. Wszystko powędrowało na zewnątrz. Może to przez filtr przed matrycą?
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-09-2007 o 23:26
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ciekawe czemu na tej reklami LG sie nie przesunął.... pewnie zaraz mi sie uda![]()
Tak, teraz dokładnie widac, że zrobienie matrycy, filtrów, softu itd to nie taka prosta sprawa. Jest sporo pułapek.
(to co widac na tym samplu, a także mora, bandingi i inne defekty)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
a kto to widział robić detrójką zdjęcia przy tak banalnej czułości jak iso200 ?? Taka ignorancja musiała sie zakończyć poważną degradacją jakości obrazowania![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Skontaktuj się z nami