Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

fotofun, napisalem wyzej ze te koreanskie sample to jpg fine zmniejszony o polowe

Zauwazyliscie ze LV jest w minusach? ciekawe co z nim nie tak

EDIT: http://aaronlinsdau.com/gear/articles/d3.html jpgi i nefy, malo ale moze komus sie przyda
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 13-11-2007 o 08:19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta

Zauwazyliscie ze LV jest w minusach? ciekawe co z nim nie tak

Jak to co ? Są 2 tryby pracy AF ?! można się pogubić ! Lepsze jest wersja canona -MF i wszystko jasne !
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    cena nie jest tragiczna, spodziewałem się 18 k. pomyśl, że po drodze padną 3 szt. 5d a ten skurczybyk bedzie dopiero w średnim wieku . no nic - czekam na ruch canona
    to Canon jest aż tak cienki?? Poczekajmy na Tego, o Którym Ciągle Mówimy, a którego jeszcze nikt nie użytkuje...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

@ Remek
    Jest dokładnie tak jak isał afterall , nie mam D3 mialem go tylko (i aż) przez chwilę w ręku
    i nie miałem na testy zbyt wiele czasu zrobiłem tylko kilka takichsamych fotek dla porównania na różnych ISO z przysłonami 2,8 i 3,5
    Jakość rzuca na kolana.... cena też

Nikon bedzie z nim jeździł teraz na NIKON ROAD SHOW - info na fotopolis - i chyba ktoś tu już wklejał zajawke więc myślę ze wiekszośc forumowiczów bedzie miala okazję go zobaczyć
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Uprawnienia umieszczania postów