Close

Strona 26 z 83 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milo_ja Zobacz posta
    To taki stary polski zwyczaj. Jak jednemu jest za dobrze to przez łeb. A co!
    Coś o tym wiem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

zostawcie ten temat bo sie jeszcze us do dupy koledze albo zadluzonej u niego firmie dobierze, a tego przeciez nie chcemy..... ktos musi przetestowac d3. pamietajcie o tym!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

czek w banku jest najs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peecee Zobacz posta
    czek w banku jest najs
    Gratulacje i czekamy na sample Oby więcej takich niespodziewanek

Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Oglądam sobie "test" na Fotopolis i stronie piątej tego testu jest pokazane okienko do zapisywania parametrów obiektywów bez CPU. I pisze: Największa przysłona. Wydawało mi się, że istotniejsza jest dla pomiaru najmniejsza przysłona... Tak jak jest np. w moim D200. Czyli powinno być: "Największy otwór przysłony", jak to jest przetłumaczone w instrukcji do D200, a ponieważ na ekranikach wszelakich wyświetlaczy zawsze jest mało miejsca np. "Maks. otwór przysłony", lub "Najmniejsza przysłona". Chyba, że coś tu - w D3 - pozmieniali panowie inżynierowie... Ale jeśli mam rację, to - no cóż, jak to już nieraz bywało - znowu zatrudniono kogoś z językiem polskim mającego słabiutki kontakt.
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

Po angielsku jest po prostu max. aperture, ktoś to nieprecyzyjnie przełożył. Tak czy owak, f/22 na pewno nie udałoby się ustawić, więc dylemat nie trwałby długo.

Domyślnie

klepnełem wczoraj maila do Hong Kongu z pytaniem o D3 - koleś mi odpisał że mam się wyspać i spokojnie czekać

hyhyhy

Domyślnie

byłem dzisiaj w 2 sklepach i wygląda na to, że wpisując się dzisiaj na listę oczekujących na D3 dostał bym go na przełomie styczeń - luty... tyle mają przedpłat ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peecee Zobacz posta
    byłem dzisiaj w 2 sklepach i wygląda na to, że wpisując się dzisiaj na listę oczekujących na D3 dostał bym go na przełomie styczeń - luty... tyle mają przedpłat ...
    No to raczej go sobie pod choinkę nie kupisz.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 26 z 83 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów