Close

Strona 70 z 83 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    5D

jak żona (no takie życie ) i pogoda pozwoli to w niedzielę zaproszę wszystkich z Łodzi/okolic na mały prywatny Roadshow -potestujemy tą puchę
    zeby ci sie pol polski nie zjechało hehhe
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    a w sobote jak dobra Bozia da ja będę już miał D3
    A więc powrót do Nikona stał się już praktycznie faktem.
    Tak czy inaczej - Gratualacje Rafale.

Pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

http://www.hugorodriguez.com/articul...a_12_mp_01.htm ciag dalszy - D200vsD300+vsD2xvsD3vs5dvs40d

Domyślnie

popatrzcie na fotkę makiety samochodu - przejscia na srebnym lakierze w C5D - jest fioletowa krawędź - CA, w D3 - nic
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Spokojnie. Przecież od wieków wiadomo, że Nikon w NEFach stosuje wyostrzanie, to teraz na pewno zastosował korekcję aberracji chromatycznej... Przecież bagnet F jest za mały, zapomnieliście?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprycjusz Zobacz posta
    Przecież od wieków wiadomo, że Nikon w NEFach stosuje wyostrzanie, to teraz na pewno zastosował korekcję aberracji chromatycznej...
    ??? w Nef ??? Dopiero w wywoływaniu nefa.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Powiedz to kolegom z optyczne.pl :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    popatrzcie na fotkę makiety samochodu - przejscia na srebnym lakierze w C5D - jest fioletowa krawędź - CA, w D3 - nic
    Popatrz na przepały na "low-1", wychodzi to samo co w "teście" na Fotopolis.

Domyślnie

to nie 100 iso niestety, tylko więcej. I dodatkow to ograniczenie z czułości natywnej 200 musiało sie odbić własnie na swiatłach.

Domyślnie

Nie wiem, czy dobrze zauważyłem - D3 nie ma osłony na LCD ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 70 z 83 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów