Ale moderator ma duuużo innych zajęć, więc korpus mógłby czuć się niedopieszczany. dlatego apeluję o przkazanie korpusu jakiemuś szaremu użytkownikowi-mnie![]()
Szukaj
Ale moderator ma duuużo innych zajęć, więc korpus mógłby czuć się niedopieszczany. dlatego apeluję o przkazanie korpusu jakiemuś szaremu użytkownikowi-mnie![]()
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
Czornyj podaj konto - zobaczymy kto cię lubi wystarczająco mocno, żeby nie zazdrościc Ci d3![]()
######################D50 | T17-50 | 55-200VR | T90
Co do cytatów, to dla mnie bon motem roku jest wypowiedź popamarkta na kilka dni przed premierą nowych puszek:
"PS miałem juz nigdy sie nie odezwać na tym forum ale czekam do piatku na swoje wielkie buchchchcachchchacha"
Faktycznie, jest coraz weselej![]()
panowie, a moze byscie sie tak wlaczyli w rzadowy (a nie nie! wcale nie rzadowy! - zeby nie bylo)program wyrownywania szans i wspierania sciany wschodniej?
![]()
a co do cytatow jak te podane przez RAFA czy Kaleida, to naprawde mozna przykleic kolejny watek obok srebrnych ust![]()
Wielkie dzięki za dobre chęci, jestem wzruszony, ale nie skorzystam. Dzięki Bogu nie najgorzej mi się wiedzie, mam dwie zdrowe ręce do roboty i nie będę się bawił w o. Rydzyka. Na domiar złego ten aparat jest mi potrzebny wyłącznie dla poprawy samopoczucia i zaspokojenia ego, bo swoje pack-shoty mogę robić nawet komórką.
Zresztą znając życie - na moje konto wprawdzie wpłynęłaby masa pieniędzy, ale do US - masa doniesień![]()
to podaj te lewe - no wiesz na Kajmanach .... hahaha![]()
Widzę że mamy podobne dylematy. Ja też próbuję sobie wmówić że powinienem sobie kupić nową puszkę tyle, że nijak nie mogę znaleźć powodu - po co? Niestety póki co do internetu jakoś nie potrzeba 150 mln pixeli i koloru 48 bit
. W sumie to wystarczałaby mi zwykła małpa. Na domiar złego ma nawet te przewagę na lustrem, że jest cichsza i lżejsza
.
Pozdrawiam
Marcin
rzeczywiście jesteś w trudnej sytuacji... Powinieneś chyba pomyśleć o rozwinięciu zakresu świadczonych usług o coś niekoniecznie bardziej dochodowego, ale bardzie wymagającego od sprzętu. Wtedy zakup nowej puszki stanie się praktycznie koniecznością...Choć przyznam że mi d3 też jest potrzebny jak dziura w moście a jakoś bardzo trudno przychodzi mi wytłumaczenie sobie tańszy d300 jest dla mnie lepszym rozwiązaniem
![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Pawle ja mam gorzej...Mnie dręczy świadomość, ze za d3 mialbym 5d i pare eLekna szczescie na ostatnim slubie goscie z kapeli opowiadali historie kamerzysty, ktory kogos wkurzyl na ich poprzednim weselu (no dobra - gitarzyste tego zespolu
)i w konsekwencji toczacych sie szybko wypadkow kamera poszla w drzazgi. tak wiec bede czule pielegnowal w sobie pamiec o tej przygodzie biednego czlowieka - jak w ostatniej chwili pojawi sie wahanie wyciagne ją sobie z rekawa i stlumie tym atutem resztki zdrowego rozsadku
popracuje jeszcze nad projekcją w myslach 5d rozpadajacego sie w drzazgi i przypomne sobie historie d2h przebijajacego w jednym kawalku tafle zamarznietego jeziora
![]()
Skontaktuj się z nami