Close

Strona 24 z 83 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Ale moderator ma duuużo innych zajęć, więc korpus mógłby czuć się niedopieszczany. dlatego apeluję o przkazanie korpusu jakiemuś szaremu użytkownikowi-mnie
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Czornyj podaj konto - zobaczymy kto cię lubi wystarczająco mocno, żeby nie zazdrościc Ci d3
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie możemy robić takiego zagęszczenia D3/km2. Admin planuje zakup dla siebie, Łódź jest już obstawiona. A aparat musi być otaczany czułą, moderatorską troską
    Mysle, ze admin z rownie wielka czuloscia czy troska otoczy i ten drugi egzemplarz.

Domyślnie

Co do cytatów, to dla mnie bon motem roku jest wypowiedź popamarkta na kilka dni przed premierą nowych puszek:
    "PS miałem juz nigdy sie nie odezwać na tym forum ale czekam do piatku na swoje wielkie buchchchcachchchacha"
    Faktycznie, jest coraz weselej

Domyślnie

panowie, a moze byscie sie tak wlaczyli w rzadowy (a nie nie! wcale nie rzadowy! - zeby nie bylo )program wyrownywania szans i wspierania sciany wschodniej?

a co do cytatow jak te podane przez RAFA czy Kaleida, to naprawde mozna przykleic kolejny watek obok srebrnych ust

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlasiukk Zobacz posta
    Czornyj podaj konto - zobaczymy kto cię lubi wystarczająco mocno, żeby nie zazdrościc Ci d3
    Wielkie dzięki za dobre chęci, jestem wzruszony, ale nie skorzystam. Dzięki Bogu nie najgorzej mi się wiedzie, mam dwie zdrowe ręce do roboty i nie będę się bawił w o. Rydzyka. Na domiar złego ten aparat jest mi potrzebny wyłącznie dla poprawy samopoczucia i zaspokojenia ego, bo swoje pack-shoty mogę robić nawet komórką.

Zresztą znając życie - na moje konto wprawdzie wpłynęłaby masa pieniędzy, ale do US - masa doniesień

wojteh
    Gość

Domyślnie

to podaj te lewe - no wiesz na Kajmanach .... hahaha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    (...) Na domiar złego ten aparat jest mi potrzebny wyłącznie dla poprawy samopoczucia i zaspokojenia ego, bo swoje pack-shoty mogę robić nawet komórką.

(....)
    Widzę że mamy podobne dylematy. Ja też próbuję sobie wmówić że powinienem sobie kupić nową puszkę tyle, że nijak nie mogę znaleźć powodu - po co ? Niestety póki co do internetu jakoś nie potrzeba 150 mln pixeli i koloru 48 bit . W sumie to wystarczałaby mi zwykła małpa. Na domiar złego ma nawet te przewagę na lustrem, że jest cichsza i lżejsza .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Widzę że mamy podobne dylematy. Ja też próbuję sobie wmówić że powinienem sobie kupić nową puszkę tyle, że nijak nie mogę znaleźć powodu - po co ? Niestety póki co do internetu jakoś nie potrzeba 150 mln pixeli i koloru 48 bit . W sumie to wystarczałaby mi zwykła małpa. Na domiar złego ma nawet te przewagę na lustrem, że jest cichsza i lżejsza .
    rzeczywiście jesteś w trudnej sytuacji... Powinieneś chyba pomyśleć o rozwinięciu zakresu świadczonych usług o coś niekoniecznie bardziej dochodowego, ale bardzie wymagającego od sprzętu. Wtedy zakup nowej puszki stanie się praktycznie koniecznością... Choć przyznam że mi d3 też jest potrzebny jak dziura w moście a jakoś bardzo trudno przychodzi mi wytłumaczenie sobie tańszy d300 jest dla mnie lepszym rozwiązaniem
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Pawle ja mam gorzej...Mnie dręczy świadomość, ze za d3 mialbym 5d i pare eLek na szczescie na ostatnim slubie goscie z kapeli opowiadali historie kamerzysty, ktory kogos wkurzyl na ich poprzednim weselu (no dobra - gitarzyste tego zespolu )i w konsekwencji toczacych sie szybko wypadkow kamera poszla w drzazgi. tak wiec bede czule pielegnowal w sobie pamiec o tej przygodzie biednego czlowieka - jak w ostatniej chwili pojawi sie wahanie wyciagne ją sobie z rekawa i stlumie tym atutem resztki zdrowego rozsadku popracuje jeszcze nad projekcją w myslach 5d rozpadajacego sie w drzazgi i przypomne sobie historie d2h przebijajacego w jednym kawalku tafle zamarznietego jeziora

Strona 24 z 83 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów