Witam
Chciałbym spytać czy ten telekonwerter będzie hulać z d70 s i 60 micro , a także czy nie ma przeciw wskazań do stosowania go z innymi obiektywami dajmy na to 80-200 af nikkora.
Pozdrawiam Artur
Szukaj
Witam
Chciałbym spytać czy ten telekonwerter będzie hulać z d70 s i 60 micro , a także czy nie ma przeciw wskazań do stosowania go z innymi obiektywami dajmy na to 80-200 af nikkora.
Pozdrawiam Artur
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Ze szkłami spoko. Gorzej z body, jak zwykły manual (musisz wylączyć AF)
A czy pomiar swiatła będzie działać? Nie ukrywam ze chciałbym telekonwerter wykorzystać do makro (tam manual na porzadku dziennym,ale pomiar by się sprzydał) z racji tego ze obiło mi sie o uszy ze oprócz wydłużenia ogniskowej zyskujemy także na skali odwzorowania.
A może podpowiecie jaki byłby najlepszy do tego zestawu (d70s+60) chodzi mi o to żeby działał af sprzyda mi się to na wystawach piesków.
Pozdrawiam Artur
Z D70 na pewno nie, będziesz mieć szkło manualne. Z moim F90 zachowuje się jak manual AI z AF. Z cyfrakami nie gada wcale. Muślę, że może z D200 i lepszymi by gadał.
Dzięki za odpowiedź pozostaje mi poszukać nowszych konstrukcji .
Poczytaj to: http://www.pstryk.com.pl/misc/pstryk-Nikon-AF-comp.pdf, bedziesz wiedział czego szukać.
Jacek
Skontaktuj się z nami