Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie D70 pytanie pilne !

Witam jestem poczatkujacy z d70 i odnalazlem na manualu tryb bulb ale dziala on tak ze trzeba trzymac spust, czy da sie jakos przestawic aparat w taki sposob aby nacisnac spust, puscic i nacisnac drugi raz aby skonczyl naswietlac ??

Chodzi mi o mozliwosc dlugiego naswietlania zdjec (30 minut) lub wiecej, da sie to jakos zrobic ??

Z gory dzieki za odpowiedz.

Domyślnie

zainwestuj w pilota
    Trochę człowieka i technika się gubi...

Pozdrawiam, Ewa.

Domyślnie

czyli co, dluzsze naswietlanie tylko z palcem na spuscie, lub z pilota ?? A czy jakbym kupil pilota to moglbym odejsc od aparatu i na pol godziny zajac sie czyms innym ??

Domyślnie

ty nie kochasz matrycy prawda ??

Domyślnie

z pilotem sie da , bulb z nim dziala inaczej - o ile wiadomo, czyli pierwsze wcisniecie to start , drugie to stop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patio Zobacz posta
    ty nie kochasz matrycy prawda ??
    nie rozumiem, moglbys jakos jasniej, napisalem ze jestem poczatkujacy.

Domyślnie

Procesor D70 nie jest 2 rdzeniowym 64bitową machina do rejstrowania filmów. rozkazanie jej rejstrowania wszystkiego co zobaczy przez to poł godziny skonczyło by sie widokiem białego prostokąta nie wspomne juz o pocie który zapewne był by widoczny po tak cięzkiej pracy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patio Zobacz posta
    Procesor D70 nie jest 2 rdzeniowym 64bitową machina do rejstrowania filmów. rozkazanie jej rejstrowania wszystkiego co zobaczy przez to poł godziny skonczyło by sie widokiem białego prostokąta nie wspomne juz o pocie który zapewne był by widoczny po tak cięzkiej pracy...
    Patio chcia,l chyba, przez to powiedziec, abys nie naduzywal zbtnio dlugiego czasu naswietlania [ze szkoda dla matrycy]
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Domyślnie

Swoja droga w D70 pozostaje tylko pilot, koszt niewielki, no name mozesz kupic za jakies 30 zlotych albo i mniej, dziala jak nalezy
    FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
    flickr

Uprawnienia umieszczania postów