Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Monii

Domyślnie

Dzięki

etam, myślę, że można śmialo sie do czegoś przyczepić

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar myimmortal
    Miasto
    Działdowo / Wawa

Domyślnie

bardzo przyjemne kolorki, chociaz mi obsobiscie przeszkadza troche to wszystko co jest od polowy zdjecia w dol... odciaga moj wzrok od slicznych oczu modelki...
    think different...

http://anna.zakrzewska.net

Domyślnie

Myimmortal: Dzięki za szczerą wypowiedź. Dobrze że każdy jest inny i każdy odbiera świat inaczej

Pozdrawiam

Domyślnie

Pyszna fotka, gratulacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasz Kasprzycki Zobacz posta
    Dzięki

etam, myślę, że można śmialo sie do czegoś przyczepić
    Pewnie, że można, ale skoro swiatlo, rzucił hasło, że na razie odpuszczamy, to nie będę się wyłamywał. Witamy.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Pewnie, że można, ale skoro swiatlo, rzucił hasło, że na razie odpuszczamy, to nie będę się wyłamywał. Witamy.

Wiesz jak tak czytam komentarze pod zdjęciami to właśnie tutaj najbardziej oczekiwałem Twojego...bardzo mnie zastanawia co byś tutaj napisał...a że zazwyczaj piszesz coś ciekawego to chętnie bym z Tobą na ten temat popisał

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasz Kasprzycki Zobacz posta
    Wiesz jak tak czytam komentarze pod zdjęciami to właśnie tutaj najbardziej oczekiwałem Twojego...bardzo mnie zastanawia co byś tutaj napisał...a że zazwyczaj piszesz coś ciekawego to chętnie bym z Tobą na ten temat popisał

Pozdrawiam
    No to masz czegoś chciał. Pewnie jak czytałeś moje komentarze, to wiesz, że nie przepadam za wydobywaniem w portrecie jedynie oczu i jest to dla mnie zbyt awangardowe podejście do tematu. Lubię grę światłocieniem, miękkie światła i ostrzenie na oczy i usta. To dopiero jest dla mnie portret, a to co przedstawiłeś, to tylko eksperyment. Ja gdybym chciał pokazać tylko oczy, to pokazałbym oczy, ale nie przez małą GO, tylko przez odpowiednie oświetlenie twarzy modelki (wydobyć oczy z cienia światłem). To na razie tyle.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

...a mnie się podoba. Sam bym chciał mieć takie początki. Ładnie wydobyte oczy. Jedynie co, to zdjął bym kaptur. Ale to już kwestia upodobań

Domyślnie

Na poczatek : witamy serdecznie i obys został u nas dluzej i wystawial duzo zdjec

A teraz co do zdjecia.... duze wyczucie kolorystyczne... duzy plus! wszystko swietnie sie zgralo... Dobrana GO i calosc kadru - wg mnie kawal dobrej roboty... oczy swietnie wyeksponowane. i coz - czekamy na wiecej

Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    No to masz czegoś chciał. Pewnie jak czytałeś moje komentarze, to wiesz, że nie przepadam za wydobywaniem w portrecie jedynie oczu i jest to dla mnie zbyt awangardowe podejście do tematu. Lubię grę światłocieniem, miękkie światła i ostrzenie na oczy i usta. To dopiero jest dla mnie portret, a to co przedstawiłeś, to tylko eksperyment. Ja gdybym chciał pokazać tylko oczy, to pokazałbym oczy, ale nie przez małą GO, tylko przez odpowiednie oświetlenie twarzy modelki (wydobyć oczy z cienia światłem). To na razie tyle.

Hehe

Dzięki

Cóż to zapewne większość moich zdjęć nie przypadnie Tobie do gustu. Ostrość na oczach czy na jednym oku to jest to co lubię. Nie są to eksperymenty lecz przemyślane decyzje. Światło o którym piszesz jest tak zwanym światłem efektowym za którym nie wszyscy przepadają ale większość je lubi bo jak sama nazwa mówi daje jakiś efekt. Często jest wykorzystywane w filmach i chyba dlatego większości sie podoba dużo tego jest np. w Sin City (sceny gdy głowny bohater jedzie samochodem światło jest na oczach i zboku jakaś kontra itp)...no ale...oczywiście robię też takie zdjęcie ale to zależy od tego gdzie je robię i czym świecę

Legionize jeżeli miałoby być bez kaptura to w tedy zupełnie inaczej bym zrobił to zdjęcie i ogólnie inne ustawienie temperatury barwowej...

Dzięki za komentarze

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów